بچها من نزدیک چن روزه گردن و سینه هام درد میکنه انگار یک چیز تو گلومه رفتم دکتر حتی گلومو نگاه نکرد گف این انفولانزاس ولی من شک دارم آخه نه آبریزش دارم نه عطسه نه گلو درده تازه همش هم خونه ام حس میکمممیکنم سرطانه خیلی میترسم ۲۰ سالمه
چرا باید فکرت اول بره سمت این مریضی😑 یه دکتر دیگه برو خیالت راحت شه ولی اینقد منفی فکر نکن
میشه اگه امضامو خوندی یه آیت الکرسی برای حل مشکلم بخونی یا حتی فقط یه صلوات 🥺💔 بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روز گار بسی فتنه زیر سر دارد بخوان دعای فرج را و نا امید مباش بهشت پاک اجابت هزار در دارد اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پیش یه دکتر دیگه هم برو. متخصص گوش و حلق و بینی. من یه مدت احساس فشار زیادی تو گلوم داشتم آب دهنمو سخت قورت می دادم، فشاری که به گلوم میومد باعث حالت تهوع می شد، رفتم دکتر گفت از استرسه پروپرانولول داد خوردم خوب شدم