خانما من باردارم اول ۷ ماهگیمه. حالم اصلا خوش نیست شوهرم خیانت کرده من سرکلاژی و استراحت مطلق بودم ولی دو هفتست هرروز میرم بیرون. و این واقعا برام ضرر داره اما تحمل خونه برام سخته. میخام صبرکنم تا بعد زایمانم. اما تو خونه خودم مدام دارم بحث میکنم داد میزنم داغون شدم توروخدا کمکم کنید. چجور آروم بشم؟ چجور حذفش کنم لااقل برا این ۳ ماه تا دخترم دنیا بیاد. دلم داره میترکه. من پیاده روی برام سمه اما هیچی دلمو آروم نمیکنه حالم خوش نیست. چشام کور شده از بس گریه کردم. صدام خفه شده از بس داد زدم. خدایاااا ب دادم برس لطفا
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خاک بر سرش. مردک دلت برای زنت نمیسوزه برای بچه آت که تو شکمشه بسوزه. قربونت برم لطفاً راه نرو. اگه حتی نیاز به خروج از خونه داری با اسنپ برو دور بخور. به دکترت بگو ی آرامبخش بهت بده.
هنوز دارم ب دخترم فک میکنم بعدم گفتم ک اصلا شرایط اینکه برم دنبال کارای طلاقو ندارم. الان شرایط روحی و جسمیم مناسب نیست. و تو هر شرایطی باید تا بعد زایمانم صبرکنم