2777
2789
عنوان

آرامش بعد از خیانت دیدن

3046 بازدید | 25 پست

خانما من باردارم اول ۷ ماهگیمه. حالم اصلا خوش نیست شوهرم خیانت کرده من سرکلاژی و استراحت مطلق بودم ولی دو هفتست هرروز میرم بیرون. و این واقعا برام  ضرر داره اما تحمل خونه برام سخته. میخام صبرکنم تا بعد زایمانم. اما تو خونه خودم مدام دارم بحث میکنم داد میزنم داغون شدم توروخدا کمکم کنید. چجور آروم بشم؟ چجور حذفش کنم لااقل برا این ۳ ماه تا دخترم دنیا بیاد. دلم داره میترکه. من پیاده روی برام سمه اما هیچی دلمو آروم نمیکنه حالم خوش نیست‌. چشام کور شده از بس گریه کردم‌. صدام خفه شده از بس داد زدم. خدایاااا ب دادم برس لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب طلاق بگیر چرا موندی هنوز

تو این شرایط سختی که داره؟حداقل تا یکسالگی بچش بمونه بعد طلاق بگیره 

قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه. 

خاک بر سرش. مردک دلت برای زنت نمیسوزه برای بچه آت که تو شکمشه بسوزه. قربونت برم لطفاً راه نرو. اگه حتی نیاز به خروج از خونه داری با اسنپ برو دور بخور. به دکترت بگو ی آرامبخش بهت بده. 

خب طلاق بگیر چرا موندی هنوز

هنوز دارم ب دخترم فک میکنم بعدم گفتم ک اصلا شرایط اینکه برم دنبال کارای طلاقو ندارم. الان شرایط روحی و جسمیم مناسب نیست. و تو هر شرایطی باید تا بعد زایمانم صبرکنم

چه شرایط سختی.😔😔با یه مشاور صحبت کن،،انشالله بتونی این شرایط رو کنترل کنی،،به بچه ات فقط فکر کن.

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....
مطمئن هستی؟ شاید انشاالله اشتباه میکنی. چقدر بی معرفته . استرس برای بچت خیلی بده. ناآروم میشه و اذیت ...

ن مطمئنم. چ کنم ۶ ماه بهترین تغذیه بهترین روتین برنامه الان دوهفتست ی غذا درست نخوردم. لعنت ب پدرش ک انقد بی درکه