2777
2789

عفونت لامصب یبار درگیر بشی دیگه تمومه هی میگیری من خودم وسواسیم روزی دوبار لباس زیر عوض میکنم اکثر اوقات نخی میپوشم همیشه سرویس خودمو خشک میکنم ژل استفاده میکنم بازم عفونت میاد یقه مو میگیره

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
عفونت لامصب یبار درگیر بشی دیگه تمومه هی میگیری من خودم وسواسیم روزی دوبار لباس زیر عوض میکنم اکثر ا ...

وااااای نگووووو تو‌رو خداااا 

من اگر خوب نشم دهنم سرویسه 😭😭 

مگه میشه خوب نشدد 

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عفونت لامصب یبار درگیر بشی دیگه تمومه هی میگیری من خودم وسواسیم روزی دوبار لباس زیر عوض میکنم اکثر ا ...

برای اولین بار تو عمرم گرفتم یه هفتس داغون شدم بد ترین درد دنیاس چه دارویی بخورم خوب بشه 🥲

وااااای نگووووو تو‌رو خداااا  من اگر خوب نشم دهنم سرویسه 😭😭  مگه میشه خوب نشدد

باور کن خیلیا سالها درگیرش میشن  من خودم اولین بار که رفتم استخر گرفتم دیگه بعد اون روز خوش ندیدم یماه خوب میشم دوماه درگیر

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
باور کن خیلیا سالها درگیرش میشن  من خودم اولین بار که رفتم استخر گرفتم دیگه بعد اون روز خوش ندی ...

متاهل هستین ؟ 

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔