deel_tang مدیر استارتر عضویت: 1401/04/10 تعداد پست: 4325 عنوان یه چیز سفت مثل توپ بین سینه م در اومده 333 بازدید | 20 پست بنظرتون چیهدست میزنم بهش درد میکنه ، بعد مثل یه چیز تیز روش در اومده بود یهو دردم گرفت دستش زدم کنده شد ،خیلی دردم گرفت خون اومد ،الانم زخمه.مجردم هستم ...بنظرتون خطرناکه؟ باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم . عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید.. 1402/09/03 | 20:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nafas45267 عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 26132 بوی غذا خورده بهت هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
deel_tang مدیر استارتر عضویت: 1401/04/10 تعداد پست: 4325 و اینم بگم حدود ده ماهه دارمش باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم . عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..
deel_tang مدیر استارتر عضویت: 1401/04/10 تعداد پست: 4325 بوی غذا خورده بهت چی؟اشپزی نمیکنم باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم . عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..
deel_tang مدیر استارتر عضویت: 1401/04/10 تعداد پست: 4325 بوی غذا خورده بهت وقتی در اومد ، هنوز گردی تو سینمه باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم . عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..
deel_tang مدیر استارتر عضویت: 1401/04/10 تعداد پست: 4325 چند سالته؟؟؟ چطور؟۲۵ باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم . عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..
nafas45267 عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 26132 وقتی در اومد ، هنوز گردی تو سینمه میگم وقتی ادم بوی غذایی میخوره بهش هوس میکنه اینجور میشه باید اون غذارو بکی واسش بپزه بخوره خوب شه هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
بلابلایی عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 2394 اگر بالا ۱۸هستی شاید سرطان باشه برو دکتر بگو برات مامو گرافی بنویسه انجام بده
deel_tang مدیر استارتر عضویت: 1401/04/10 تعداد پست: 4325 میگم وقتی ادم بوی غذایی میخوره بهش هوس میکنه اینجور میشه باید اون غذارو بکی واسش بپزه بخوره خوب شه اخه خیلی وقته دارمش😄 باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم . عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..
deel_tang مدیر استارتر عضویت: 1401/04/10 تعداد پست: 4325 اگر بالا ۱۸هستی شاید سرطان باشه برو دکتر بگو برات مامو گرافی بنویسه انجام بده خدا منو بکشه راحت شمبه دکتر ،و دکتر رفتن اعتقادی ندارم و خوشم نمیاد باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم . عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..
Watoowatoo عضویت: 1391/05/31 تعداد پست: 7001 برو دكتر ممكنه خطرناك باشه هر چه زودتر بروهر گونه برامدگي و سفتي داخل سينه خطرناكه من نميدانستم معني هرگز را… تو چرا باز نگشتي ديگر؟
deel_tang مدیر استارتر عضویت: 1401/04/10 تعداد پست: 4325 برو دكتر ممكنه خطرناك باشه هر چه زودتر برو هر گونه برامدگي و سفتي داخل سينه خطرناكه مهم نیست ،ممنون🌷 باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم . عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..
بلابلایی عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 2394 خدا منو بکشه راحت شم به دکتر ،و دکتر رفتن اعتقادی ندارم و خوشم نمیاد وای این چه حرفیهمن اونجا هم گفتم شاید ،اصلا ممکنه چیز مهمی نباشهاما به نظرم برای سلامتی خودت ارزش قائل باش و برو دکتر تا خیال خودت هم راحت بشه