2777
2789
عنوان

بیاین بلاییی که سرم آورد بگم 😥

1324 بازدید | 16 پست

مامانم 

همیشه و همیشه باهام بد رفتاری توهین میکرد بهم تیکه مینداخت دخترونگی نداری .😔

چند روز قبل من و به بهانه ایی برد مطب ماما و ماما منو معاینه کرد اینقدر ترسیدم 

دردم گرفت ماما گفت دخترتون کاملا سالم پردش هم حلقوی 

مامانم فهمیدم از خداش بود بگه دخترتون خرابه بکوبه سرم 

حالا دقیقا داره همین کارو باهم میکنه

اصلا هم فهمید سالمم چیزی نگفت واسم قیافه میگرفت

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

یاخداااااااا

برات ارامشت صلوات فرستادم قشنگم

لطفاً برا رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین رفقا

صلوات فرستادی لایک کن تا منم بفرستم مرسی 

خدا جونم !تو که می‌دونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات می‌فرستی رفیق🤍

یاخداااااااا برات ارامشت صلوات فرستادم قشنگم لطفاً برا رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین رفقا صلوات ...

چشم گلم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا باید نداشته باشی؟

نمیدونم اون اونجور میخواست

چرا مامامت دیونه اس

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

مگه دوست پسر داشتي؟

بله دارم و قصدمون جدیه و تا حالا از نزدیک همو ندیدیم دوبار جلو در خانواده ها در جریانن شب یلدا قرار بیان خواستگاریم

چرا مامامت دیونه اس

دعا کن تو ازدواجم دخالتت نکن برم راحت ‌شم

دعا کن تو ازدواجم دخالتت نکن برم راحت ‌شم

ان شاالله 

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️