2777
2789
عنوان

کمک کنیدد

97 بازدید | 6 پست

یکی دوسم داره چطور بدون اینکه دلش بشکنه ردش کنم؟

هیچ حسی بهش ندارم چن سالی هس میشناسمش ولی اصلا از این فاز ها باهاش نداشتم و ندارم

چیکار کنم الان؟🥲

شمع می سوزد و پروانه به دورش نگراان!!!🦋🕯                 ما ک می سوزیم و پروانه نداریم چه کنیم؟🙃🤍

ایشون در هر صورت دلش میشکنه و چند روز شاید ناراحت بشه

طبیعیه

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊
ایشون در هر صورت دلش میشکنه و چند روز شاید ناراحت بشه طبیعیه

حاله روحیش یکم اوکی نیس گفتم شاید بشه ی جور بهش بگم کمتر ناراحت شه ک فک کنم همچین راهی نیس

شمع می سوزد و پروانه به دورش نگراان!!!🦋🕯                 ما ک می سوزیم و پروانه نداریم چه کنیم؟🙃🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حاله روحیش یکم اوکی نیس گفتم شاید بشه ی جور بهش بگم کمتر ناراحت شه ک فک کنم همچین راهی نیس

پیشنهاد داده؟

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊
پیشنهاد داده؟

اره دیشب و من فقط دنباله ی راهم ک بدون دلخوری بیخیال شه

اره دیشب و من فقط دنباله ی راهم ک بدون دلخوری بیخیال شه

واقعیت رو گفتن معمولا بهترین راه حله. البته با همدردی 

(میدونم برات سخته ولی نمیخوام با احساساتت بازی کنم ، متاسفانه اون حسی که تو دنبالشی رو ندارم بهت) 🤷🏻‍♀️

واقعیت رو گفتن معمولا بهترین راه حله. البته با همدردی  (میدونم برات سخته ولی نمیخوام با احساسا ...

ممنونم از اینکه کمکم کردین

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز