2777
2789
عنوان

وقتی یاد کودکیم میفتم

207 بازدید | 11 پست

وقتی یاد کودکیم میفتم که توی حیاط خونمون برای خودم بازی میکردم و غرق خیالاتم بودم. ظهرهایی که آفتاب توی حیاط پهن میشد و پر از حس خوب بود. باور نمیکنم این من بودم که اون روزها رو زندگی کردم. 

انگار اون زمان متعلق به یه دنیای دیگه بوده. البته اونموقع هم زندگیمون زیاد جالب نبود پر از دعواهای پدر و مادرم و مشکلات دیگه اما من اونقدر بچه بودم که درکی از اینکه زندگیمون چیه نداشتم. 

بمرور از ۹ سالگی به بعد زندگیم بد شد. کم کم فهمیدم چقدر مشکلات دور و برمه ولی امید داشتم که روزی ازدواج میکنم و خدا این زندگی رو اونجا برام جبران میکنه اما متاسفانه ازدواجمم جور نشد و توی یه خانواده پر از تنش و دعواهای هر روزه و وحشتناک ادامه دادم تا الان. 

باورم نمیشه خدا با من اینکارو کرد. همیشه فکر میکردم یروزی که ادم به انتها برسه خدا خودشو نشون میده اما من حتی کیلومترها از انتها هم رد شدم ولی خدا نشونه ای برام نفرستاد. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه کلیپ میدیدم از یه طنزپرداز که میگفت چقدر بزرگ شدن سخت بود چقدر تاب آوری میخواست. منم فکر میکنم چقدر یکباره دنیا سیاه و تاریک شد. یکباره همه چیز عوض شد. حتی اطرافیانم رو فهمیدم نمیتونن پناهگاه من باشن یا اهمیتی به من و خواسته هام و وجودم بدن. فهمیدم تو این دنیا برای من چیزی که واقعا بتونم بخوام و بگم منم اینو میخام نیست انگار.

بستگی داره دید خودت به زندگی چی باشه بعضیا باپشت سرگذاشتن مشکلات بیشتر آب دیده تر ومحکم تر میشن به قول مریم مومن پرقدرت تر میشن بعضی هم کم میارن وتسلیم افکارشون میشن 

بستگی داره دید خودت به زندگی چی باشه بعضیا باپشت سرگذاشتن مشکلات بیشتر آب دیده تر ومحکم تر میشن به ق ...

من تو زندگیم خیلی تلاش کردم ادم منفعلی نبودم به هیچ وجه. اما یسری چیزها هم دست من نیست خدا باید بخواد و تو زندگی ادم بوجود بیاد. 

من کلی درس خوندم . شاغل شدم. توی کارم کلی مطالعه کردم. از خانوادم مستقل شدم تا کمتر ازار ببینم. خیلی برای ازدواجم تلاش کردم حتی موسسات همسریابی رفتم اما نشد. 

حداقلش اینه که آرامش داری چندتا از دوستانم ازدواج کردن وبخاطر خیانت هرشب بی خوابن ودلشکسته ولی بخاطر بچهاشون نه پای رفتن دارن ونه پای موندن‌ آرزوی برگشتن به مجردی رو دارن ازلحظه هات لذت ببرعزیزم

حداقلش اینه که آرامش داری چندتا از دوستانم ازدواج کردن وبخاطر خیانت هرشب بی خوابن ودلشکسته ولی بخاطر ...

ببین میدونم کسایی هستن که زندگی بدتر دارن. اما این دلیل نمیشه زندگی من خوب باشه. چون خیلیا موقع دلداری دادن اینو میگن گفتم. هم اونا به نحوی دلشکسته هستن هم من. 

ولی واقعا نمیدونم چرا خدا برای من هیچی نخواست همیشه این سوال رو از خدا دارم. دوست دارم وقتی مردم ازش اول این سوالو بپرسم.

ان شاءالله یه بخت خوب قسمتت بشه یه مطلبی تو گوگل بود نوشته بود دخترای بااین خصوصیات تنها میمونن شاید پتانسیل های دخترونه مردونه پسندت کمه مطالعه کن شاید به دردت بخوره عزیزم

ان شاءالله یه بخت خوب قسمتت بشه یه مطلبی تو گوگل بود نوشته بود دخترای بااین خصوصیات تنها میمونن شاید ...

اتفاقا بمن همه میگن خیلی دختری. حتی خانمها. انرژی های زنانم خیلی بالاست. بعضی مردها هم بودن جذبم شدن اما از لحاظ اعتقادی بهم نمیخوردیم. 

بزرگترین مشکلم تو ازدواج پیدا کردن ادمیه که از لحاظ اعتقادی بهم بخوریم. تک و توک ینفرم که پیدا میشه از بقیه لحاظ خیلی اختلاف داریم.