2777
2789
عنوان

خانومای باهوش

144 بازدید | 11 پست

میدونم پارتنرم با دخترای مختلفی هست و براشون بریز بپاش داره منم زمانیکه اونا درس دارن (چون یکیشون پزشکی میخونه و هزینه زندگی و از این میگیره)منو میخواد با اونا شیش ماههه هست بگم سیصد ملیون واسه یکیشون خرج کرده از تو چت دختره دیدم داره ماهی بهش ماهی پونزده  ملیون میده صدو پنجاهم بابت پیش اتاق بهش داده لوازم اتاقم کرفته و خرده خرج اینارو تو چت گوشیش دیدم نوشته بود یبارم توی واریزی هاش دیدم به اسم دختره پنجاه ملیون زده بود بعد میاد پز اونو میده که خام بر سر فلانی دکتره خوب دکتره خرجشو داری میدی بمنم پول بده میرم درسمو میخونم  وقتی کتاب ندارم وقتی پول خرید دفتر ندارم وقتی الاخونم والاخونم چیکار کنم خیلی دلم میسوزه از اون طرف میخوام جدا شم از این رابطه سمی از یطرف میکم بزار بمونم شاید باهام اوکی شد الانم تو وضعیت بدیه خانواده خالم اینا اینم از این طرف شده غوز بالا غوز چجوری باهاش رفتار کنم تا دختره ازش دور شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من توی این موقعیت بودم با این تفاوت ک من نقش اون خانمی هستم ک پارتنرت هزینه میکنه براش ... منم دوست پسرم این کارا رو می‌کرد کلا هزینه تحصیلمو  ارتودنسی، لباس،لپتاپ،گوشی... میداد اما نمیدونستم با دخترای دیگه بود بعد فهمیدم . شخصیتتو بردار و فرار کن این پسر ارزش نداره مطمئن باش با کسی باشی ک دوستت داره تازه متوجه ارزشمندی  خودت میشی مطمئن باش اون دانشجوی پزشکی هم پارتنرتو ول میکنه کاری ک منم کردم

عزیزم من توی این موقعیت بودم با این تفاوت ک من نقش اون خانمی هستم ک پارتنرت هزینه میکنه براش ... منم ...

اون دخترررو آمارشو گرفتم میدونم با یه پسره همکلاسیشه رفیقه فقط داره از این تیغ میندازه اخه سوزشم از این منزل این دوساله رفیقم دریغ از یه هله پوچ بعد ادعای عاشقی داره ها ینی میاد کریه میکنه بی تو نمیتونم و فلان بدون تو دق میکنم از اونطرف نمیزاره من سرکار برم همش میکه من دوست ندارم کسی ببینت اونوقت اینجوری رفته با یکی داره مایون ملیون خرجش میکنه الان هم دوسش دارم هم میخوام تلافی کنم سرش 

خودایا باورم نمیشه.خوب .باورم نمیشه همین.....مگه درس خوندن پول میخواد.اراده میخواد...بعدم دبیرستانی ...

نه بابا دبیرستانی نیستم عزیزم اره والا الان پول کتاب معلم اوههههه مشاور. خیلیه بخدا بحثم این میست بحثم سر سرکوفتشه میکه فلانی داره دکتر میشه تو پختر خوب عوضی داری خرج اونو میدی معلومه راحته دیه بی دردسر ماهی پانزده ملیون بهش دادی 

اون دخترررو آمارشو گرفتم میدونم با یه پسره همکلاسیشه رفیقه فقط داره از این تیغ میندازه اخه سوزشم از ...

خب باید ادعای عاشقی بکنه چون در عمل کاری برات نمیکنه باید با حرف الکی نگهتداره. این جور پسرا دنبال اینن خودشونو ب ۱ دختر اتیکت دار بچسبونن اما اون دخترا دستشونو میخونن فقط ازشون پول میکنن و میرن با کسایی ک خودشون دوست دارن پارتنر شما عابر بانک ایشونه. واسه من جعبه جعبه کادو پست میکرد تو شهری گ دانشجو بودم فکر کن از لواشک تا پالتوی چرم میفرستاد اما من دستشو خونده بودم طفلک دخترای دیگه ک این گولشون زده  بود وقتی فهمیدم ب یکی از دخترا زنگ زدم الکی گفتم دختر عموی فلانی هستم دیدم ب دختره قول ازدواج داده تا بتونه ازش سواستفاده کنه در حالی ک مادر پسره مصر بود زودتر بیان واسه من خواستگاری یعنی اصلا اونا رو جدی نگرفته بود شمام ولش کن بیخیال اینکه اون دختره چکار میکنه با این حقشه .شما خودتو نجات بده

خب باید ادعای عاشقی بکنه چون در عمل کاری برات نمیکنه باید با حرف الکی نگهتداره. این جور پسرا دنبال ا ...

خوب من میگم خالا که بکن بکنه چرا من نکنم چرا بمن نمیده  اون دخترم یه دختره عادی بود که این ساپورتش شد مشاور براش کرفت و کلاس کنکور و فلان الانم ترم اول پزشکی اکه این هزینشو نمیداد که اتیکت نداشت الان بگه پزشکه منم میخوام ازش بگیرم راهنماییم کن تا منم خودمو به جایی برسونم که تحقیرم نکنه بازم خوب حالشو جا اوردی 

خوب من میگم خالا که بکن بکنه چرا من نکنم چرا بمن نمیده  اون دخترم یه دختره عادی بود که این ساپو ...

ناراحت نشو اما مردا ب کسی ک دوستش دارن اجازه کندن میدن واسه همین میگم ولش کن برو با کسی ک دوستت داشته باشه اگه میتونستی چیزی ازش دربیاری ک تا حالا شده بود

خوب من میگم خالا که بکن بکنه چرا من نکنم چرا بمن نمیده  اون دخترم یه دختره عادی بود که این ساپو ...

بآهان کات کن اگه اومد منت کشی ازش امتیاز بگیر اگه نیومد ک یعنی بیخود علاف بودی همون بهتر تمومش کنی