barangham مدیر استارتر عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 4210 عنوان سلام اقدامی هستم میشه لطفا بیاید 157 بازدید | 8 پست خانوما منم تو اقدامم گیج شدم منم هر ماه جلو میندازم ۳ روز یا ۲ روز ماه پیش ۴ آبان شدم الان طبق این جلو انداختنااا باید دیروز یا پریروز میشدم ولی نشدم دو روز پیشم بی بی زدم منفی بود از صبح هم حالت تهوع و سردرد دارم امکان داره باردار باشم 1402/09/03 | 17:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
وینارو عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 6454 باید سی روز بگذره از اولین روز اخرین پریودیت بعد عقب انداختن حساب کنی «...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
barangham مدیر استارتر عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 4210 باید سی روز بگذره از اولین روز اخرین پریودیت بعد عقب انداختن حساب کنی فردا میشه ۳۰ رو آخه همیشه ۳۰ روز نبود الان تقریبا ۸ یا ۹ ماهه فقط جلو میندازم این ماه ننداختم
وینارو عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 6454 فردا میشه ۳۰ رو آخه همیشه ۳۰ روز نبود الان تقریبا ۸ یا ۹ ماهه فقط جلو میندازم این ماه ننداختم تو اقدام عقب جلو میشه شما باید همون سی روز حساب کنی من ده روز هم عقب مینداختم ولی بیبی نمیزدم پریود میشدم «...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
barangham مدیر استارتر عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 4210 تو اقدام عقب جلو میشه شما باید همون سی روز حساب کنی من ده روز هم عقب مینداختم ولی بیبی نمیزدم پریود ... ممنون گلم تو این دوسال اقدام تا حالا عقب ننداختم آرزو به دل موندم عقب بندازم برام دعا کن😍
وینارو عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 6454 ممنون گلم تو این دوسال اقدام تا حالا عقب ننداختم آرزو به دل موندم عقب بندازم برام دعا کن😍 اقدام واقعا خیلی روحیه قوی میخاد منم یکسال اقدام بودم هرماه نا امید تازه هرماهم عقب جلو میشد انشالله زودتر جواب بگیری گلم بزار پنج روز که گذشت از موعدت بیبی بزن «...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
barangham مدیر استارتر عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 4210 اقدام واقعا خیلی روحیه قوی میخاد منم یکسال اقدام بودم هرماه نا امید تازه هرماهم عقب جلو میشد انشالله ... روانم بهم ریخته خداروشکر یکی دارم برا دومی اقداممبرام دعا کن امروز دخترم میگفت این همه از خدا خواهر و برادر خواستم جرا نمیده پس ؟خیلی تنهاست دعا کن دل بچه ام شاد بشه
وینارو عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 6454 روانم بهم ریخته خداروشکر یکی دارم برا دومی اقدامم برام دعا کن امروز دخترم میگفت این همه از خدا خواه ... انشالله عزیزم ،چشم ،یخورده بیخیال باش استرس خودش مانع لقاح میشه «...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
nargesam1373a عضویت: 1402/08/10 تعداد پست: 52 اپلیکیشن هرلایف رو نصب کن هرماه ثبت کن کی میشی بعد چنماه دستت میاد رایگان هست.ایمپو هم خوبه ولی پولیه