2777
2789
عنوان

سلام اقدامی هستم میشه لطفا بیاید

157 بازدید | 8 پست

خانوما منم  تو اقدامم گیج شدم منم هر ماه جلو میندازم ۳ روز یا ۲ روز ماه پیش ۴ آبان شدم الان طبق این جلو انداختنااا باید دیروز یا پریروز میشدم ولی نشدم دو روز پیشم بی بی زدم منفی بود از صبح هم حالت تهوع و سردرد دارم امکان داره باردار باشم 

باید سی روز بگذره از اولین روز اخرین پریودیت بعد عقب انداختن حساب کنی 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
باید سی روز بگذره از اولین روز اخرین پریودیت بعد عقب انداختن حساب کنی 

فردا میشه ۳۰ رو آخه همیشه ۳۰ روز نبود الان تقریبا ۸ یا ۹ ماهه فقط جلو میندازم این ماه ننداختم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فردا میشه ۳۰ رو آخه همیشه ۳۰ روز نبود الان تقریبا ۸ یا ۹ ماهه فقط جلو میندازم این ماه ننداختم 

تو اقدام عقب جلو میشه شما باید همون سی روز حساب کنی من ده روز هم عقب مینداختم ولی بیبی نمیزدم پریود میشدم  

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
تو اقدام عقب جلو میشه شما باید همون سی روز حساب کنی من ده روز هم عقب مینداختم ولی بیبی نمیزدم پریود ...

ممنون گلم تو این دوسال اقدام تا حالا عقب ننداختم آرزو به دل موندم عقب بندازم برام دعا کن😍

ممنون گلم تو این دوسال اقدام تا حالا عقب ننداختم آرزو به دل موندم عقب بندازم برام دعا کن😍

اقدام واقعا خیلی روحیه قوی میخاد منم یکسال اقدام بودم هرماه نا امید تازه هرماهم عقب جلو میشد انشالله زودتر جواب بگیری گلم بزار پنج روز که گذشت از موعدت بیبی بزن 

اقدام واقعا خیلی روحیه قوی میخاد منم یکسال اقدام بودم هرماه نا امید تازه هرماهم عقب جلو میشد انشالله ...

روانم بهم ریخته خداروشکر یکی دارم برا دومی اقدامم

برام دعا کن امروز دخترم میگفت این همه از خدا خواهر و برادر خواستم جرا نمیده پس ؟

خیلی تنهاست دعا کن دل بچه ام شاد بشه

روانم بهم ریخته خداروشکر یکی دارم برا دومی اقدامم برام دعا کن امروز دخترم میگفت این همه از خدا خواه ...

انشالله عزیزم ،چشم ،یخورده بیخیال باش استرس خودش مانع لقاح میشه