2777
2789
خیلی گریه میکنن؟ بعدش چی جاش خیلی درد داره؟ بمیرم براش یه واکسنم نیست به پیشنهاد دکترش پریونار هم گرفتیم براش دوبار تزریق میکنن😢😢
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به بچه داره پسر من 4 ماهگی براش سخت تر بود اما نه رباد بیشتر تب داشت البته من برای هر دوره بعد از اینکه میومدم خونه سریع کمر به پایینش رو قنداق میکردم قطره استامینوفن ذو هم بعد از تزریق و تو خونه میدادم چون توی یکی از مقالات همین سایت خوندم مممکنه دادن قطره استامینوفن قبل از واکسن که خیلی ها توصیه میکنن باعث کم یا از بین رفتن اثر واکسن بشه اصلا هم کمپرس نکردم فقط هر 4 ساعت 2 برابر وزنش استامینوفن دادم
این نیز بگذرد
مونا اونم یجور واکسنه که برای جلوگیری از بیماری های عفونت گوش میانی و مننژیت هستش، الان بشیتر کشورها جزو واکسنای اجباریشون هست ولی تو ایران آزاده و هرکی بخواد میزنه، برا همین قیمتشم بالاست 150تومن گرفتیم
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری
فرزانه جان این واکسن پریونار رو چند ماهگی میشه زد? من یک هفته پیش واکسن دو ماهگی دخترم رو زدم الان میشه زد?
اینکه تو درست میگی، معنیش این نیست که من اشتباه می‌کنم، فقط زندگی رو اونجوری که من دیدم ندیدی!!!
نیم ساعت سردبزار چند ساعت گرمه چون گرم باعث میشه دردشون تسکین پیداکنه، قطره 4 ساعتی یه بار اصلا سخت نیست بچه با بچه فرق میکنم استامینوفن دردشونومیندازه
بر نارفیقان شرم باد
سلورا جان نمیدونم از دکترش بپرس
البته پریونار رو با همه واکسنای دیگه میزنن ینی 2 4 6ماهگی و یک سالگی تکزار میشه
منم خیلی نگران بودم ولی فقط شب اول اذیت کرد اونم چون خیلی درد داشت قتداقش کردم پاشو تکون نداد اروم شد شما هم حتما قنداقش بکن
بعضی ها خیلی فقیرند..تنها دارایی شان پول است...