2777
2789

معذرت میخوام قسم دادم ولی تموم بدنم داره میلرزه. یه جایی هستم خیر سرم.تا شب اینجام فقط و تا شب فقط فرصت دارم که گندیی که زدیم رو درست کنم

دخترم اصلا از این کارا نمیکرد. یه تیکه چوب نوک تیز گرفت دستش کل خونه ی ۲۰۰ متری رو خط انداخت.خط های عمیق به عمق نیم سانت و طول های ۱۰ سانت و ۲۰ سانت.

چکارش کنم؟

خونه گچی هست و نقاشی نیست.زیاد هم نو نیست گج دیوار و خودش خط و خطوط داره ولی اینا خیلی زیاد به چشم میاد. 

چکار کنم؟ بگید. 

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گچ کار بایددرست کنه

نگو توروخدا. یه راهکار بده

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...
کو

عکس نگرفتم که. سمباده نرم بکشم میره؟

گچ درست کنید خودتون با ماله بکشید به دیوار برید جاهایی که از این جور چیزا می فروشن خودشون راهنمایی ...

فرصت این کار نیست.بعدش چطور سمباده بکشم و رنگ کنم؟ در حد ۲۰ دقیقه الی یک ربع فرصت درست کردنش رو دارم..

بخدا حاضرم یه تیکه از بدنم بسوزه یا قطع بشه فقط این خجالت و شرم رو نکشم جلوی صاحب خونه