2777
2789

نه معلمی نه اانش اموز کادر مدرسه ام که احتمالا نیستی پس چی؟

من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚                                   من عاشق فیلمم 💜💫    عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید  سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑                     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دآنش اموزم

اهان کلا دانش اموزا بعضی هاشون خیبی رومخن 

یه سری هاشون که خودشیرینن

یه سری دبگه ته کلاس احساس لاتی میکنن

یه سری دیگم که کلا درس و ول کردن

من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚                                   من عاشق فیلمم 💜💫    عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید  سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑                     

میتونی تو مدرسه با چن تا از بچه های باحال رفیق شی

مه الان لحظه شماری میکنم فردا صبح برم رفیقامو ببینم

چن تا معلمم هستن خیلی دوسشون دارم کلا روزایی که با اونا دارم خوش میگذره بهم

من که بنظرم توی دانشگاه بدتره البته با جلوه ی بهتر 

ای بابا 😐 

همین همین الانشم یازدهمم بزور مدرسه میرم هی خودمو آروم میکنم که دوازدهم میپیچونم قیافه نحسشونو نمیبینم 

از بس معلم ها بین بچه ها فرق میذارن یه سریا رو اصلا تحویل نمیگیرن رفتم واسه معلم سوال کنکور ۱۴۰۰ حل کردم نگاهم نکرد بعد خانم ایکس بگه یه نکته ریزو میبره توی آسمون بچه هام که اکیپی و همه میخوان به هم بفهمونن که آره ما درس نمیخونیم 

ای بابا 😐  همین همین الانشم یازدهمم بزور مدرسه میرم هی خودمو آروم میکنم که دوازدهم میپیچونم ق ...

چی بگم والا😁

من از نظر بقیه همونی بودم که دبیرا تحویلم میگرفتن 

تعریف از خود نباشه، بعضی امتحانا و هم اصن میگفتن میخوای نده بیا بشین ب ما کمک کن 

البته منم خیییییلی درس خون بودم، رتبم 85 شد

چی بگم والا😁 من از نظر بقیه همونی بودم که دبیرا تحویلم میگرفتن  تعریف از خود نباشه، بعضی امت ...

والا من هم درس میخونم ولی معلم ها کلا فقط  یه سریا رو قبول دارن و این فقط حرف من نیست کلا از اول تا آخر کلاس روشون به اونا است تا بقیه سوال میپرسن محلشون نمیده با تمسخر جواب میده عزیزی دلش جواب بدن عاشقونه معلم باید فرق بذاره آیا؟ 

والا من هم درس میخونم ولی معلم ها کلا فقط  یه سریا رو قبول دارن و این فقط حرف من نیست کلا از او ...

منم کلا مخالفم با فرق گذاشتن 

اصلا همین کار خصوصا تو سال‌های نزدیک ب کنکور سرنوشت دانش آموزا رو تحت تاثیر میذاره 

ولی گل یچیزی بهت بگم که تلخه اما حقیقته 

هیچ چیز توی این دنیا عادلانه نبوده و قرار نیست باشه 

حق دادنی نیس، گرفتنیه 

من خودم توی مدرسمون خیلی تبعیض بود ک ب چشم میدیدم، ولی برام آزار دهنده نبود چون همه منو تحویل میگرفتن، یسری دانش آموزا  بخاطر منفعت خودشون، یسری دبیرا هم بخاطر درسم 

با همه ی اینا من کسی بودم ک توی دوره ی ابتدایی خیلی اذیت شدم 

اگه میتونی مدرستو عوض کن، رفتارتم با سیاست کن 

چون درک میکنم خیلی توی درس آدم تاثیر میذاره 

منم کلا مخالفم با فرق گذاشتن  اصلا همین کار خصوصا تو سال‌های نزدیک ب کنکور سرنوشت دانش آموزا ر ...

مشکل من اینه اصلا به بقیه دانش اموزا فرصت دیده شدن نمیدن اینا اوکی ۵۰۰ بار از سوگلیت خواستی سوال حل کنه یه بارم از یکی دیگه بپرس بیاد یا یکی دیگه رو هم تحویل بگیر بقول خودت ولی حقیقتا میخوام بیخیال شم چون من هر چی این هفته ای تلاش کردم که بگم آقا کوری مگه بقیه رو نمیبینی فایده ای نداشت بعدشم این معلمه کیه اصلا که بخوام اینقدر خودمو اذیت کنم 

ولی این حرفتو قبول ندارم که معلم چون توی این دنیا چیزی عادلانه نیست حق داره بین دانش اموزا فرق بذاره همه که نباید ساعت خودشونو جار بزنن بگن روزی چند تا تست میزنن 

مدرسه رو هم نه شرایطش ندارم عوض کنم