2777
2789
عنوان

به نظرتون نوروبیون خطرناکه؟؟

1775 بازدید | 13 پست

من کم خونم همیشه هم کسل و خواب آلو هستم و ضعف اعصاب دارم وقتی نوروبیون میزنم خیلی خوب میشم

ولی شنیدم باعث سرطان ریه میشه درسته یعنی؟🥲

بهشت همینجاست میان قلب های مهربان،دست های بخشنده و چشم های پاک❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نزن هزار تا مریضی میاره  رفیق شوهرم میزد الان کلیه و کبدش نابود شده  بجاش برو سرم آهن ...

کم خونم فقر آهن ندارم

*تالاسمی مینور*

نزن هزار تا مریضی میاره  رفیق شوهرم میزد الان کلیه و کبدش نابود شده  بجاش برو سرم آهن ...

زیاد استفاده میکردن؟

من ۲۲ سالمه فقط ۲ بار تا الان زدم.

ببین من خودمم میزنم 

اون موقع ها شنیده بودم برای ورزشکارا و بدنساز ها خیلی خوبه ده روز یه بار بزنن 

نزدیک یه ماه من هر ده روز میزدم البته دکتر ام گف مشکلی نیس بعد یه ماه 

ماهی یدونه زدم  والا مشکلی ام ایجاد نکرد در کل میگن ک این آمپول خیلی عوارض نمیده 

زندگی کردن تو دنیا بدون داشتن آگاهی مثل پرسه زدن تو کتابخونه بدون لمس کتاب هاست :))))                             گیر کردم بین جنگ ازلی قلب و مغزم <<<<<< ?          کساییی ک تاریخ رو فراموش می‌کنند محکوم ب تکرار اون خواهند شد://// تاپیک های اول‌برا من نیس*****کاربری برای دونفره :)))) 

عزیزم منم مثل شما دکتر فعلا برا تجویز کرد میزنم البته کلی ویتامین هم برام نوشت دارم استفاده میکنم باید زیر نظر دکتر باشی کم کم رفع بشه الکی خودت نزن

همه گویند به امید ظهورش صلواتکاش این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلواتاللّهم عجّل لولیک الفرج