2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلش درک و دستورپذیری داشت؟ همه چیو متوجه میشد مثلا بگی عروسکتو بیار میفهمید؟ اخه میگن بچه هایی که ...

تا دو سال و نیمگی نه زیاد. هاج و واج نگاهم میکرد. ولی کم کم درکش از محیط از رفتار از نیاز بیشتر شد. از سه سال و‌دو‌ماهگی یهو شروع کرد کلمه گفتن بعد شد جمله الانم سه سال و یازده ماهشه مغز من و میخوره ماشالا از بس صحبت میکنه و سوال میپرسه

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
کلا بچه های خاله هام با دیدن کارتون بزرگ شدن از فاصله مناسب خییلیم باهوش و سالمن خداروشکر

اولا که بچه های خالتن پس کامل باهاشون در ارتباط نیستی چیزیم بشه نمیان به شما بگن

دومن برای چشمهاشون ضرر داره 

بچه نمیتونه مفهومه اینکه این تصویر الان کجا رفت به این سرعت رو درک کنه و خیلی آسیب زنندست

اولا که بچه های خالتن پس کامل باهاشون در ارتباط نیستی چیزیم بشه نمیان به شما بگن دومن برای چشمهاشون ...

خب بچه های خالمو از شما زیاد دیدم اصلا ایرادی نداره بچه کارتون ببینه البته این نظر شخصیه ماست هیچیم نشده تاحالا

سلامممم من سارام😁۱۹سالمه و متاهلم❤️🥲کوچولوعه مامان و بابام دنیا اومدههه🥹

طبیعیه بچه اقوام ما هم سه سالشه چند کلمه فقط میتونه بگه

برادر خودمم اینجور بوده ولی من زیر یه سال جمله میگفتم😐

[تیکر بارداری نیست]خدایاشکرت💚🌱یاحیدرکرار🌱💚🇮🇷💚 میشه با قلب مهربونت برای بابام دعا کنی؟ حالش خوب بشه🤲😭ان شاءالله همیشه در کنار خانوادتون خوش باشید تن همتون سلامت و دلتون خوش باشه🤲ملّتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود...