2777
2789
عنوان

دندانپزشک برای کشیدن کرج

151 بازدید | 2 پست

دندونام به عصب رسیده بود یکیش خیلی خالی بود یه ریشه کلا اون ته مونده دارم از درد تلف میشم میخوام یه دکتر بکشش اما میترسم هر جایی برم ریشه رو بذارن تو لثه جراحی بخواد ۲۰ روزه درد دارم دکتر لعنتی درمانگاه رفتم کلا خالیش کرد بدتر شد از درد 😭 لثه امم ورم کرده ۱۰ روزه خواب و خوراک ندارم اینجام غریبم تورو خدا راهنمایی کنید هیچکس و ندارم میترسم بخاطر دخترم

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
برو درمانگاه الزهرا کرج تو هفت تیر درمانگاه واسه سپاهه کم میگیرن اما کارشون خیلی خوبه

عزیزدلم من شهر خودمونم اون کرجه که اونجا گذاشتمش سر کار توی غربتم هوامو نداشت سنگ کلیه دفع میکردم دردش خیلی زیاد بود میگفتم تورو خدا یکم بیا خونه بچه رو بگیر من بتونم یه سرم بزن دراز بکشم دارم جون میدم میگف کار دارم اخراجم میکنن. اما الان برا اینکه بیاد تمکین بگیره و شکایت کنه سه روز سه روز مرخصی میگیره😞💔

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.