2777
2789
😑😑 البته ک اینا روشنفکری نیست و فقط ذهن بچه مشغول میشه مثل خاله ی من ک برداشته به برادرم ک ۹ سالش ...

بچه هفت ساله دیگه سرش میشه دو سالش که نیست بعدم پریودی یه چیز طبیعیه تو خانما چرا باید قایم کنیم؟! 

خدا هرگز دیر نمیکند...باشد که اکنون کامیابم💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😑😑 البته ک اینا روشنفکری نیست و فقط ذهن بچه مشغول میشه مثل خاله ی من ک برداشته به برادرم ک ۹ سالش ...

میتونید بگید مامان میخواد بچه دار بشه یه قرص میخوره بچه تو شکمش رشد میکنه چرا هر چیزی سختش میکنید

مسئله روشنفکری نیست من نمیگم هنه چی خیییییلی شفاف و با جزئیات ب بچه گفته بشه. ولی بنظرتون ۹ سال هنوز اینقدر کوچیکه ک بهش بازم داستان لک لک تعریف کنی؟؟؟؟؟ خب باید حقیقت و با یه سری سانسورها بگی، بچه اگر قدم ب قدم تو خانواده آگاه نشه و اموزش نبینه یکباره از دوستاش و.....یادمیگیره و تجربه میکنه 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بچه هفت ساله دیگه سرش میشه دو سالش که نیست بعدم پریودی یه چیز طبیعیه تو خانما چرا باید قایم کنیم؟!&n ...

من ک نمیگم غیرطبیعیه ولی واسه این سن گفتنش از نظر روانشناسی هم درست نیست چون زود تر به بلوغ میرسه 

و این بد 

نپرسید چه جور استفاده میکنن؟... آخه دختر منم هفت سالشه...یه بار گفت چرا زنا اینا رو میچسبونن ت ...

نه نپرسید اخه خواهرش خیلی دل درد میگیره موقع پریودی دیگه همه میفهمن اینم یه چیزایی فهمیده بود

مسئله روشنفکری نیست من نمیگم هنه چی خیییییلی شفاف و با جزئیات ب بچه گفته بشه. ولی بنظرتون ۹ سال هنوز ...

درسته اما توی مدرسه حتما یاد میگیره چون یک درس وجود داره تو دوره ی اول ک درباره ی همین مسئله هاست ولی اینکه الان ذهنش مشغول شده ک خب فلانی اینجوری بچه میاره و تصورات ذهنیش خراب شده افتضاح ما قبلشم نگفتیم لک لکا اوردن مامانم بهش میگفت خدا داده دروغم نگفته 

بهش بگید عمل میکنن

شکمو باز میکنن بچه رو در میارن

اگه گفت خاله چیز دیگه ای گفته بگو اون خواسه اذیتت کنه

الان دیگه مثل دوره زمونه قدیم نیست من چون پریودام سنگینه خیلی اذیت میشم به پسرم که ۱۱ سالشه گفتم مامانا برا این که بتونن باردار بشن و بچه به دنیا بیارن رحم دارن که نی نی توش رشد میکنه و هرماه چندروز خونریزی دارن خدا خواسته اینطور بشه به خاطر به وجود اومدن و رشد  نی نی توو دل مامانا... اونم خیلی قشنگ قانع شد و دیگه سوالی نپرسید

💕
خواهرزادم پسره هفت سالشه نوار بهداشتی تو اتاقم دید گفت این چیه حالا میدونست خودش زده به اون راه😄گفت ...

آجیش نوجوونه ؟ 😅

دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم می‌رسندنه به سکوت هم…    سکوت من به این معنا نیست که نمی توانم جواب دهم بلکه نمیخواهم دل کسی را بشکنم   اصالت را یکی دروغ نگفتن معنا میکند دیگری تهمت نزدن ولی من اصالت را برده ذات بد نبودن معنا میکنم  قله ای که چند بار فتح شود بی شک تفریحگاه عمومی میشود مواظب قلبت باش همه آدما روزی از دنیا می رن و چیزی که باقی می مونه اعتبار اوناست ‌‌‌... پس اعتبار مون رو حفظ کنیم که واقعی ترین دارایی یک انسان به اعتبار اونه     _ یه دختر مو فرفری چشم درشتم که دردای زیادی کشیده تو زندگیش اما با این وجود تجربه های زیادی هم داره   سوال علمی راجب بدن داشتین راجب اقتصاد داشتین  دلتون گرفته بود خواستید درخواست دوستی بدین درخدمتم ☘️❤️     https://abzarek.ir/service-p/msg/1716079  دیگر هیچکس او نخواهد شد ... حتی خودش .. درد ناشی از تکامل ...رو دارم تجربه میکنم 
درسته اما توی مدرسه حتما یاد میگیره چون یک درس وجود داره تو دوره ی اول ک درباره ی همین مسئله هاست ول ...

یه سوال بپرسم‌ البته نمیدونم شما چند سالته و ...شما خودت تو مدرسه بیشتر آموزه های مرتبط با مسائل جنسی و روابط زناشویی و ب دنیا اومدن بچه‌ و تفاوت بدن زن و مرد و....رو اموزش دیدی و از ادم‌ درستش شنیدی و یاد گرفتی یا بیشتر دوستات؟

مسئله بزرگ اینه ک خانواده ها نگفتن و میزارن ب مبنای حیا و..... مدرسه هم ک قربونش برم هدف خواستی و دنبال نمیکنه ک بخواد اموزش درستی بده و کلا خانه از پای بس ویران است....

بد‌ ماجرا اونجاست ک بچه‌هایی هستند ک نسبت ب سنشون بیشتر بلدند و چیزی‌ ک میشه تو خانواده در لفافه و مرحله ب مرحله و مطابق سنِ بچه یادش داد و یکباره و ب بدترین شکل نشونش میدن

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
یه سوال بپرسم‌ البته نمیدونم شما چند سالته و ...شما خودت تو مدرسه بیشتر آموزه های مرتبط با مسائل جنس ...

توی مدرسه میگن اما بیشتر دنبال سرکوب یعنی یاد میدن باید نیاز های جنسی روابط مختلف اکثر چیز ها تا یک سنی باید سرکوب بشه این خوب نیس ولی اینم خوب نیس توی سن پایین به بچه ها اگاهی بدن تا ۱۲ سالگی کودک حساب میشن تازه اگر دقت کنی الان ۱۲ ۱۳ سالگی حسای شهوت و کنجکاوی تازه نشان داده میشه اونجا هر چی بگی میفهمه گفتن و اگاهی تو این سن درسته توی سن پایین بلوغ زود رس اتفاق میافته و اصلا خوب نیس همه ی ما قبول داریم کودک همسری خوب نیست وقتی یکی رو میبینم این اتفاق افتاده شروع میکنیم مگه اون چیزی میفهمه اون بچه ی اون فلان