2777
2789

هنوز کوچولوعه 😄

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفا بلایکید جوابارو بشنوم

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

خواهرزادم پسره هفت سالشه نوار بهداشتی تو اتاقم دید گفت این چیه حالا میدونست خودش زده به اون راه😄گفتم خانما مریض میشن اینا رو استفاده میکنن گفت مثل آجیم؟ گفتم اره بعد گفت چرا از مامانمو برداشتی اینا مال مامانمه چون خواهرمم از این مدل استفاده میکرد😄

خدا هرگز دیر نمیکند...باشد که اکنون کامیابم💚
دخترم دوسالش بود وقتی دید گفت مامان جیش 🤕😁

😄

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   

من موقعی بود که سقط کرده بودم، چون تو هفته بالا هم بود و دخترم میدونست که بچه رو مجبور شدیم پس بدیم.

بهش گفتم میرم بیمارستان بچه رو دربیارن و پس بدیم.

بعد که پوشک رو دید، گفتم جاش زخم شده و خون میاد، البته نپرسید از کجا خون میاد و کامل متوجه نشد، طفلک اینقدر ناراحت بچه بود که

گفتم پد زیر بغله

حتی  به زیر بغل لباسش چسبوندم😅😅

البته اونوقت کوچیک بود

الان ۱۴سالشه ، بپرسه یه کوچولو توضیح میدم

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

خواهرزادم پسره هفت سالشه نوار بهداشتی تو اتاقم دید گفت این چیه حالا میدونست خودش زده به اون راه😄گفت ...

😑😑

البته ک اینا روشنفکری نیست و فقط ذهن بچه مشغول میشه مثل خاله ی من ک برداشته به برادرم ک ۹ سالشه گفته بچه رو میرن از تو شکم مامانت میاد و..... الان هعی چپ و راست میپرسه چجوری از شکم میاد😑