2777
2789
عنوان

دیجیتال بی بی

6098 بازدید | 69 پست

میخوام تحربه مو بذارم تا مخصوصا خانومای باردار و مامانای جدید ببینن 😊

وقتی پسرم دنیا اومد تنها کسی که شاد نبود خودم بودم پا به پاش گریه میکردم نه موهامو شونه میکردم نه به خودم میرسیدم زردی داشت و من جوری زار میزدم انگار چی شده و بعدش هر شب برا کولیک گریه میکردم من افسردگی بعد از زایمان داشتم همش فک میکردم پسرم چیزیشه بدونه هیچ دلیلی.

از شیش ماهگی براش کارتون شروع کردم چون مد شده بود بچه دو زبانه بشه یک سالش بود شروع کرد کلمه نامفهوم و بعد یک سال و نیمش بود کلمه گفت و دو سالگی جمله و دو سال و شیش ماهگی سوال جواب میداد اعضای بدنو میشناخت رنگارو به انگلیسی اعداد رو به انگلیسی یک سال و نیمش بود خوردیم به کرونا و کامل خونه بودیم و همش لبتاب جلوش بود موقعه غذا خوردن خوابیدن و منم همچنان افسردگی داشتم تو کرونا بیشتر شد از شیر که گرفتمش لجبازیاش شروع شد منم دعواش میکردم رابطه خوبمون نابود شد اون جلو کارتون منم تو گوشی من عصبانی و افسرده اونم شیطون و لجباز اصلا حوصله هیچکاری نداشتم خونه به هم ریخته غذاها بدمزه همسرمم فک میکرد نرماله اینجوری بچه س دیگه صبح که میشد شروع میکردم گوشیمو چک کردن و هیچمی کاری نمیتونستم بکنم تو اینستا خونه های تمیز و مرتبه بقیه رو میدیدم و حسرت میخوردم 

کسی نیس ولی من بقیه شو میذارم 

این روند ادامه داشت تا پسرم سه سالش شد برادرم که باهاش خیلی خوب بود مهاجرت کرد من دوتا عموهامو بر اثره کرونا از دست دادم دو سال بود ندیده بودمشون همش گریه میکردم حوصله نداشتم باهاش بازی کنم اعصابم داغون بود افسردگیم خیلی شدید بود سه سالش که شد دیدم دیگه نمیخنده همش اخماش تو همه میگه من جواب نمیدم حرف نمیزنم لجبازیاش زیاد شده بود کرونا که کم شد بردمش خانه بازی خوب بود دوس داشت ولی من بازم دیوونه شده بودم با بچه های دیگه خیلی مقایسه میکردم پیشه خودم میدیدم کم حرفه خیلی مایل نیس با بچه ها بازی کنه گذشت تا سه سال و نیم که دیگه از پوشک گرفته بودمش ولی اجتماعی نبودنش رو اعصابم بود جای جدید دوس نداشت آدمهای جدید دوس نداشت مهمون میومد دعوا میکرد اصلا بداخلاق شده بود منم هی تنبیه میکردم دعواش میکردم شروع کرد به چیز پرت کردن بقیه رو میزد اصلا نمیشد تزدیکش بشی میزد هر چی دم دستش میومد پرت میکرد به هر جا منم عصبانی تر میشدم دادهام بلندتر میشد حتی میزدمش پسرم فقط موقعه عصبانیت جمله میگفت اصلا انگار از همه بدش میومد ثبت نامش کردم مهد خودم میرفتم خونه همه مهد رو وارونه میکرد میز و صندلی پرت میکرد بچه هارو میزد وقتی میزدنش یا دعواش میکردن میخندید تو خونه همش تو اتاقش بود میومدم میدیدم داره کتاباشو میخوره تو مهد خمیر میخورد دیگه اصلا ارتباط چشمی نداشت فقط درباره ماشینا حرف میزد و یه چیزیو مدام تکرار میکرد صداش میزدی محل نمیذاشت رو همه چی وسواس داشت اصلا دستش یا صورت خیس میشد داد و فریاد و گریه همه ماشیناشو ردیف پشت هم میچید اصلا نمیذاشت کسی دست بزنه 

کسی نیس ولی من بقیه شو میذارم  این روند ادامه داشت تا پسرم سه سالش شد برادرم که باهاش خیلی خوب ...

میخونیم بذار

دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یا گریه میکردم یا عصبانی بودم همش سرچ میکردم همه علائم اوتیسم رو نشون میداد سرش داد میزدم نکن بعد گریه میکردم مداد رنگی پاک کن هر چی دم دستش بود میخورد نمیشد یه لحظه ولش کرد میشکوند میزد پرت میکرد مربی مهد گفت ببریدش دکتر روانشناس بردیمش مدرسه اوتیسم مدیره مدرسه که روانشناس بود دو ساعت تست گرفت گفت اوتیسم نیس ولی گوشی زیاد دستش دادید ما هم گفتیم نه گوشی اصلا بهش نمیدیم اومدیم علائما هی بیشتر میشد دوره خودش میچرخید وسواساش بیشتر میشد دوباره فرستادنمون پیش روانشناس بدونه معطلی گفت اوتیسمه و ما تا خونه بلند بلند زار زدیم تا یک هفته ما فقط بلند بلند داد میزدیم و گریه میکردیم منو باباش همه راههای خودکشی رو بررسی کردیم پسرم بدتر میشد روز به روز اصلا بازی نمیکرد فقط دوره خودش میچرخید دستاشو کج میگفت پاهاشو موقعه راه رفتن کج میذاشت کثیف و به هم ریخته شده بود لاغر شده بود شبا تا صبح سرفه میکرد جوری که میگفتیم داره میمیره پیر شدیم موهامون سفید شد همسرم از سره کار میومد معلوم بود همه مدت رو گریه کرده بارون میومد اون روزا و تو بارون گریه میکرد منم تو خونه ما یه برنامه داشتیم بریم شمال و تو راه از دره بندازیم پایین خودمونو ما واقعا میخواستیم اینکارو بکنیم 

مامانم یه مدت اومد پیشم من دیگه نمیتونستم هیچکاری بکنم پسرمو میدیدم گریه میکردم دیگه عصبانی نمیشدم چون فک میکردم نمیفهمه 

دکتر مغز و اعصاب بعد از یک ماه تونستیم ببریم دکتر چندتا سوال از پسرم پرسید گفت من نمیگم چیزیش نیس ولی اوتیسم نداره شاید یه مشکله دیگه باشه نواره مغزی گرفتن چیزی نبود دیگه ما اومدیم من از طریق نی نی سایت با دکتر موسوی اشنا شدم زنگ زدم وقت گرفتم شرح حال دادم گفتن بی بی دیجیتاله 

تلوزیون و لبتاب رو. برداشتیم گذاشتیم تو انباری منم گوشی رو گذاشتم کنار پسرم دستشو جلو صورتش حرکت میداد دیگه نداد به مرور شروع کرد به خوب شدن نمیچرخید تکرار کردنش کم شد در عرض یک ماه ارتباط چشمیش خوب شد بعد از شیش ماه وسواسش به اب و لباس از بین رفت درست صحبت میکرد پرت نمیکرد اصلا دیگه نمیزد الکی نمیخندید هرزه خواریش تموم شد الان یک سال میگذره کامل صحبت میکنه مخاطب داره صحبتاش هیچ تکراری نداره کاملا وسواسش نسبت به همه چی ازبین رفته هیچی ردیف نمیکنه بازیای معنادار میکنه کاردستی درست میکنه نقاشی میکشه کاملا نرمال رفتار میکنه مهد میره اونجا گذشته شو نمیدونن  دوست پیدا کرده دیکه از لمس شدن اصلا بدش نمیاد تابستون استخر میرفت دیگه تو پارک و جاهای دیگه اصلا لازم نیس مراقبش باشیم فقط الان هنوز یکم لجبازه 

تلوزیون و لبتاب رو. برداشتیم گذاشتیم تو انباری منم گوشی رو گذاشتم کنار پسرم دستشو جلو صورتش حرکت مید ...

خداروشکر

دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید
تلوزیون و لبتاب رو. برداشتیم گذاشتیم تو انباری منم گوشی رو گذاشتم کنار پسرم دستشو جلو صورتش حرکت مید ...

سلام ببخشید ممنون از توضیحاتتون؛ چقدر طول کشید که به اسمش واکنش نشون بده؛ پسر من نه اشاره داره نه به اسمش بر میگرده؛ دو سال و سه ماهشه 

عزیزم منم به روش دکتر موسوی دارم جلو میرم خدا خیرش بده. منم چون شاغل بود دائم با موبایل بود تا سه سالگی با باباش خونه بود،ولی بعد اون گذاشتمش مهد چون اونجا بدون،موبایل بود،به وسایل مهد کنجکاو میشد برا همین سرش داد میزدن بچهام دچار اضطراب شد.در حالیکه قبلا اصلا اینطوری نبود.پسر مدیر کتکش میزد گازش می‌گرفت منم اصلا پیگیر ماجرا نشدم چون،انکار میکردن .آخر سر از،اون،ماد برداشتم خودم،دیگه سرکار نمیرم پیش،خودمه الان شش ماهه

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم

خداروشکر عزیزم .میشه بگید چه کاراییکردید تا بچتون خوب شد؟

پسر منم بی بی دیجیتاله چندروز دیگه22ماهش میشه هیچ کلمه ای نمیگه

دوهفتس تلویریون خاموش کردم حس میکنم بهتر شده دستورپذیریش،میشینه بازی میکنه .....

الهی به امید تو .... 🤲
عزیزم منم به روش دکتر موسوی دارم جلو میرم خدا خیرش بده. منم چون شاغل بود دائم با موبایل بود تا سه سا ...

عزیزم بچتون تا سه سالگی کلمه نمیگفت؟چقدر طول کشیدبهترشد؟

الهی به امید تو .... 🤲

سلام خب شما خودتون میگید دکترا گفتن اتیسم نیست واین چند تا علامت هم با روش موسوی از بین رفته وای به روزی که بچه ،چه با روش موسوی چه بی  روش موسوی حرف نزنه وای به روز اون مادر   

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

سلام خب شما خودتون میگید دکترا گفتن اتیسم نیست واین چند تا علامت هم با روش موسوی از بین رفته وای به ...

سلام شما بچتون حرف میزنه؟اینجوری گفتین نگران شدم😭😭

چندسالشه میشه توضیح بدید .یعنی پیش میاد حرف نزنه

الهی به امید تو .... 🤲
سلام شما بچتون حرف میزنه؟اینجوری گفتین نگران شدم😭😭 چندسالشه میشه توضیح بدید .یعنی پیش میاد حرف نز ...

نزدیک چهار سالشه تا یک سالگی همه چی اکی بود خیلی هم در معرض تی وی وموبایل بود اما الان هر کار میکنم درست نمیشه ک نمیشه 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی