2777
2789
عنوان

دیشب مچ دزد رو گرفتم +کلیپ

395 بازدید | 14 پست

دخترم ۵سالشه یه فنجون پلاستیکی داره دوستش داره همیشه پاستیل واسمارتیز میریزه توی اون حالا بگذریم همیشه میاد میگه خوراکیای منو کی برمیداره تا دیشب این مردیکه دزد رو دیدم مچشو گرفتم 😬

https://uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۳۱۱۲۳_۱۵۱۸۱۹۲۰۴_cyl4.mp4/

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه ب پرنده ها هم اعتمادی نیس    

میبینی تورو خدا بعد دولت میگه فلانی از تو زندان فلان سیستم رو هک کرد😂😂😂😂ماباور نمیکنیم که

اسی چرا آزادش نمیکنی گناه داره تو قفس فکر کن خودت تا آخر عمرت مجبوری از خونه بیرون نری بنظرت میتونی تحمل کنی ؟ 

شاید بگی آزادش کنم از سرما میمیره در حالی که اجل دست خداست یا بگی گرسنه میمونه درحالی که روزی هم دست خداست من خودم دوتا مرغ عشق داشتم خیلی دوسشون داشتم از اون طرف هم حاجت نزدیک به غیر ممکنی داشتم که چندین سال بود برآورده نمیشد خلاصه یه روزی من از این مرغ عشق ها سیر شدم گفتم بفروشمش پسر دایی ام با قیمت خوبی برا خودش میخواست منم میخواستم بدم به اون بعد گفتم ولش بزار ازادشون کنم آزاد کردم رفتن شبش تو خواب دیدم بهم گفتن حاجتت برآورده شد گفتم چجوری گفتن پاداش آزاد کردن اون پرنده ها حاجت روایی تو بود من تو تابستان ازادشون کرده بودم و حاجتم هم واقعا برآورده شد

اسی چرا آزادش نمیکنی گناه داره تو قفس فکر کن خودت تا آخر عمرت مجبوری از خونه بیرون نری بنظرت میتونی ...

این کاسکوهه فقط تخمه ومیوه میخوره کلا روزا توخونه آزاده 

نماز میخونه حرف میزنه ویکی از اعضا خونوادمون به حساب میاد

اسی چرا آزادش نمیکنی گناه داره تو قفس فکر کن خودت تا آخر عمرت مجبوری از خونه بیرون نری بنظرت میتونی ...

عزیزم اینا اهلی هستن آزاد شن حتی نمیتونن یه دونه پیدا کنن 

میگن سکوت بهترین چیز در مقابل دهان دریده هاس امتحان کردم خیلی ولی جواب نداد .(به کارما معتقدم خیلی🍁).