2777
2789

من نه تنها غریبم توی شهر دیگه

بلکه هیچ گونه کس و کاری هم ندارم

خل شدم دیگه! کلاس رفتن و باشگاه رفتن و تفریح کردن هم پول میخواد!

وقتمو با چی پر کنم آخه؟ افسردگی شدید گرفتم اصلا لذت نمیبرم از حضور بچم و همسرم و هیچ چیز دیگه ای... زندگی برام شده عین عین مردگی... چندین ساله ، خواهر یا مادر که سهله، حتی با یه جنس مونث هم صحبی نداشتم، حتی سلام علیک یا غیبتی چیزی...

دلم پوسیده بخدا.

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...

** هم صحبتی .

اشتباه تایپی بود

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو شهر غریبم    تو این شهر بعد از خدا فقط همسرم رو دارم 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
من 😓

کدوم شهری؟

مطعمنم وضع هیچکدوم که بیایید بگید من، از من یکی بدتر نیست. چون حداقل یه مادر یا پدر دارید که تلفنی هم شده صحبت کنید.

یا خواهر یا برادر

یا خاله و همو 

یا دختر خاله ای چیزی..

یا حداقل دوست.

کدوم شهری؟ مطعمنم وضع هیچکدوم که بیایید بگید من، از من یکی بدتر نیست. چون حداقل یه مادر یا پدر دار ...

عزیزم  یعنی کلا پدر و مادر و فامیل نداری؟؟

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
کدوم شهری؟ مطعمنم وضع هیچکدوم که بیایید بگید من، از من یکی بدتر نیست. چون حداقل یه مادر یا پدر دار ...

کلی همکار دارم ولی دوستی که باهاش برم بیرون و خرید و باشگاه اینا ندارم

۱۳ ساله جدا از همه فامیل و آشناها هستم حتی اقوام شوهرمم یه شهر دیگه اند خدا باعثشو به زمین گرم بزنه به عدالتش ایمان دارم 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

چرا تلفنی ت واتساپ باهاشون ارتباط نداری

کسی رو ندارم...

فقط یه پدربزرگ مادربزرگ پیر دارم که دیگه عقلشونو از دست دادن تلفن هم درست و حسابی نمیتونن جواب بدن

من در مکانی که قراره زندگی کنم خیلی غریب و تنها هستم به قدری که اگر مشکلی پیش بیاد کسی نباشه به دادم برسه 

یک روستای تقریبا دور از شهر 

خانواده همسرم هستن اما رفت و امد و محبتی ندارن 

وقتی میرم اونجا و به این تنهایی عظیم فکر میکنم حس بدی میگیرم 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶