2777
2789
یه روز داشتم خونه هام را تمیز میکردم یه دفعه ای یه چیز عجیب پیدا کردم یه ذره از نی نوشابه حدودا دو س ...

آدم معتاد متاسفانه همش دردسره

پول میدزده و .....

خداروشکر بچه هاتو تونستی خوب تربیت کنی

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     

بعدم اومد و به منگفت برو طلاقت را بگیر این چه شوهریه که تو داری من که شوهرم دیگه اجازه نمیده غصه زندگی داداشم را بخورم و اینکه بریدم بچه ها را مامانم میتونه خوب تربزت کنه و از این حرفهای صد من یه غاز الکی از اون روز به بعد دیگه دو سه بار بیشتر خونشون نرفتن اونم فقط در حد یه چند دقیقه نشستن ولی اون خیلی اصرار داره که دوباره مثل قبلشه را بطمون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیتونم فراموش کنم که گفت من داداشی مثل تو را نمیخام شدی مایه آبرو ریزی

مردم داداشاشون را میبینن حس غرور بهشون دست میده من تو را میبینم از خجالت آب میشم  و کلی چرت و پرت دیگه

بعدم اومد و به منگفت برو طلاقت را بگیر این چه شوهریه که تو داری من که شوهرم دیگه اجازه نمیده غصه زند ...

کاری هم ازشون برنمیاد

احتمالا خسته شدن انقدر گفتی

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     
کاری هم ازشون برنمیاد احتمالا خسته شدن انقدر گفتی

من وقتی پیشش میرفتم که حس میکردم دور شوهرم دا آدمای بدی گرفتن واسه خاطر اینکه شوهرش ادم خوبی بود و میدونستم که بخاد میتونه با دوستی با شوهرم اونو از رفت و امد با دوستای بد باز داره ولی اون متاسفانه فقط نوک انگشتم را میدید واینکه ظاهر زندگی برادرش را پیش شوهرش خوب جلوه بده وگرنه گفتن این حرفها برای منی که همه چی،  را میریختم توخودم زیاد راحت نبود اونم فک کرده بود که من را تحت کنترل خودش در اوردهو هر حرفی بزنه من همون را انجام میدم

نمیتونم فراموش کنم که گفت من داداشی مثل تو را نمیخام شدی مایه آبرو ریزی  مردم داداشاشون را میب ...

ببین ما همدیگه رو نمی‌شناسیم که

پس ناراحت نشو از حرفام

من فکر میکنم توقعت از خانواده همسرت خیلی بالاست

مثلا ناراحتی مادرشوهرت،حقوقشو برای خودش خرج میکنه

یا خواهرشوهر کمکت نمیکنه 

حرفاشم به شوهرت درست بوده شاید یکم به خودش بیاد 

ببین ما همدیگه رو نمی‌شناسیم که پس ناراحت نشو از حرفام من فکر میکنم توقعت از خانواده همسرت خیلی با ...

نه اصلا از هیچکدومشون توقع کمک ندارم الان تجربه به من ثابت کرده که اون موقع ها خیلی خام بودم خیلی قوی شدم حتی از گرسنگی هم بمیرم از هیچ کس کمک نمیخام تونستم واسه شوهرم با وامهای خانگی به مغازه جور کنم و بدون احتیاج له اونهازندگیم را تقریبا متعادل کنم الان اصلا وابستگی به اونها ندارم چون کم سن بودم و بی تجربه میرفتم پیش اون  و این را هم میدونستم که اگه برم پیش خونوادم مطمئنم که با دخالتاشون وضع بدتر میشه خانوادم از هم میپاشه

نه اصلا از هیچکدومشون توقع کمک ندارم الان تجربه به من ثابت کرده که اون موقع ها خیلی خام بودم خیلی قو ...

دقیقا 

تا میفهمن مشکل داری همه فرار میکنن

ولی آدم تو این سختی‌ها میفهمه کی به کیه

به هر حال همون روزا بود که مادر شوهرم گفت میخام خونه روستا را بفروشم تا پدرتون زنده است و بیام قوچان خونه مستقل بخرم شوهرم گفت اگه این کار را کنی شکایت میکنم و این بهونه ای شد برای اینکه کلا شوهر م را مثل پوست میوه دور بیاندازنش یک روز قبل مرگ پدر شوه م مادر شوهرم وسایل جمع کرد اومدن شهر و پدر شوهرم وسط اسباب کشی جون داد ومرد بعد مرگ پدر شوهرم همگی میگفتن میخایم خونه های روستا را زیر قیمت ردکنیم و شوهرم نمیزاشت یه روز ما را از شکایت میترسوندن یه روز دیگه به دروغ میگفتن مشتری داره زودتر بقیه پول را جور کنید تا به شما بفروشیم اونها دوست داشتن ما همون خونه های پنجاه متریمون را بفروشیم چون میترسیدن من مهریه ام را بزارم اجرا و خونه ها را مصادره کنم خیلی دلم را شکوندن و دیگه اصلا دلم باهاشون صاف نیست  ولی من از یه جایی به بعد وایستادم جلوشون 

گفتم شما با شوهرم طرف نیستین با منی که میگفتین سیاست نداره طرفین با منی که میگفتین زرنگ نیست طرفین و   وقتی طلا گرون شد داد همه خواهر برادراش در اومد و اومدن سر شوهر م کلاه بزار ن و مثلا خونه ها یروستا را طبق یک توافق احمقانه به ما بدن که شوهرم زیر بار  نرفته بود و با برادر کوچیکش در گیر شده بودن خلاصه طوری شد که ما خونمون را به اسم مادر شوهرمکردیم اونهم با پس اندازش سهم الارث بچه های دیگه را داد و ما صاحب اون خونه های سیصد متری شدیم که از اول توش زندگی میکردیم و خونه های روستا را هم زیر قیمت فروختن که البته اینطوری من راضی تر بودم چون تو اکن روستا میدونستم زندگی خیلی سخته علاوه براینکه آب قطع میشه و دو ساعت در روز بیشتر آب نداره آدمای جالبی هم نداره و آینده پسرم را در خطر میدیدم ضمن اینکه رفت و آمد هم خیلی سخت بود برامون وباید هر دوز بیست وپنج کیلومتر را بچههام میومدن  و برمیگشتن

حالا دخترم که پانزده سالشه گاه میگه مامان شاید تو مقصری که خانواده بابا ما را کنار گذاشتن نمیدونم شاید هم هستم ولی اصلا دوست ندارم مثل سابق رفت و آمد داشته باشم