2777
2789
عنوان

بیاین کمک خواهشا

138 بازدید | 17 پست

ما خونمون رو عوض کردیم، با هزار تا قسط و قرض و بدبختی فقط ده متر بزرگتر کردیم. از اون روز یا مریضیم یا تصادف کردیم. تورو خدا بگین این چشم زخم یا چیه؟ چیکار کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکدوم عزیزم چون فشار زیادی داشتید و استرس داشتید ، ذهن و بدنتون خسته شده هم مریض میشید هم تمرکز کافی برا کارهاتون ندارید که تصادف میکنید 

نیاز به استراحت دارید و روحیه تون باید خوب بشه، ذهنتون رو اروم کنید، میتونید مرخصی بگیرید فقط استراحت کنید و یکم گردش برید تا حالتون خوب بشه رفرش بشید، غذاهای سالم و مقوی هم بخورید

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
عزیزم خونه قبلا دست کی بوده؟ شاید انرژی منفی اون ادما مونده هنوز .. 

نو ساز بود. به شوهرم میگم شاید راضی نبوده. چون خودشم چند بار گفته بود کاش نمیفروختم. خونه قبلی رو به علاوه یه مبلغ تفاوت بهش دادیم. این خونه رو گرفتیم.

دلم میخواد. میگم گناه نباشه حیوون زبون بسته رو بکشم. وگرنه چند وقته دلم میخواد قربونی ببریم.

والا نمیدونم یه سریا vegan هسن بد میدونن ولی ما معمولا خون میریزیم اینجور موقه ها 

والا نمیدونم یه سریا vegan هسن بد میدونن ولی ما معمولا خون میریزیم اینجور موقه ها 

اره. خودم وگن نیستم اما دلم میسوزه. به خدا کلافه شدم. حالا ماشین که الکی الکی نابود شد جهنم. خودمون از بین نریم. از فردای شبی که قولنامه کردیم اینه حال و روزمون الان سه ماهه.

اره. خودم وگن نیستم اما دلم میسوزه. به خدا کلافه شدم. حالا ماشین که الکی الکی نابود شد جهنم. خودمون ...

اوه پس بریزید حتما ...اسفندم زیاد دود کن هم اسفند هم خون میگن خون جلو بلارو میگیره ینی ما اعتقاد داریم