2777
2789

مثلا الان نزدیک سه ماهه بهش میگم که تلفن خونه داره یهو شارژ خالی میکنه ببر تعمیر زودتر تا از کار نیوفتاده ، همش پشت گوش انداخت تا تلفن کلا خاموش شده الان همه به گوشیم زنگ میزنن خوب اگه بعدا تماسشونو ببینم زشته زنگ نزنم برای همین هر دو سه روز شارژ میگیره برام الان امشب شارژم تموم شد بهش گفتم شارژ پولیم تموم شده میشه لطفا شارژ بگیری؟ با لحن تندی گفت نه نمیگیرم چه خبرته؟ من که نمیتونم هرروز هرروز شارژ بگیرم برات ، گفتم من کی از گوشی استفاده کردم همیشه با تلفن خونه بوده خوب ببر درست کن ، گفت درست نمیکنم هر وقت داشتم میرم درست میکنم!!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مثلا امشب داشت یه لیوان میشست منم تشنم بود رفتم لیوانو گذاشتم زیر شیر آب که پر کنم آب بخورم بهم میگه مریضی؟؟! دارم لیوان میشورمااا

گفتم خوب حالا مگه چیکار کردم نمیتونی بهتر بیان کنی؟؟!

پول دستش نیس خب درک کن همه چیزا گرونن و درآمد ها کم

به خدا همیشه هواشو داشتم اما وقتی مامانم زنگ میزنه یا معلم پسرم بگم ببخشید شارژ ندارم بخرم خداحافظ ! خوب چهار ماه به نظرتون زمان کمیه برای تعمیر تلفن؟

ایشون اخلاقشون یکم تنده چیزی نگو مراعات کن

مثلا اون دفعه منو برده لیوان بگیریم یه دست شیش تایی دست گذاشته رو استکان کمر باریکا میگه همین خوبه!! گفتم عزیزم میگم لیوان میخوام توش آب بخوریم اونو کم داریم جلو فروشنده میگه اصلا نمیشه با شما زنا حرف زد مگه چی گفتم نظرمو گفتم!! فروشنده ناراحت شد از طرز برخوردش منم از خجالت آب شدم واقعا