2777
2789

سلام دوستان هفته ی پنجم بارداریم دیروز رفتم دکتر ک بهم ویتامینه داد و ب خواسته خودم شیاف برام نوشت اما گفت تا زمانی ک احساس درد و یا لکه بینی نداشتی بهتره ک استفاده نکنی تا ۲هفته دیگه بیلی سونوی قلب الان ۱ساعتی میشه ک سمت چپه زیردلم حالت گرفتگی داره و کمرمم خیلی کم گرفتس و موقعه ادار کمی احساس سوزش میکنم شیاف مقعدی استفاده کردم خیلی نگرانم ینی مشکلیه؟بسختی باردار شدم ک هنوز باورمون نمیشه باردارم بعد چندسال  با ای یو ای باردار شدم دوستان خواهشا اگه تجربه ای دارید دریغ نکنید لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان شیاف ک استفاده کردم بهترم درد سقط نیست درسته؟

خب مراقب باش عزیزم چون شما ای یو ای کردی رعایت کن دراز بکش و کار سخت سنگین نکن اگ لکه بینی نداری نگران نباش اوایل بارداری خیلی از این دردا هس من هفته ۵ حس میکردم درد پریوده  ولی فمیدم باردارم اوایلم درد داشتم کلا

خب شکر خدا خدا برات حفظش کنه عزیزم حس میکنم پسره .حسای من درسته همش ب زبونم امد پسرت

دورت بگردم دعا کن برام خیلی محتاج دعام خدا ب دلت آرامش بده ممنونم ک از نگرانیم کم کردی ❤️❤️❤️

انشالله بسلامتی برای حاجت دل من دعا کن دعای باردارا میگیره

حتما عزیزم خیلی دلم گرفته بود با حرفات دلم آروم گرفت ایشالا بزودی ب مراد دلت برسی همونی بشه ک میخوای🙏🙏🙏