2777
2789
و یع دلخوشی تو دنیای واقعی...

دلخوشی های کوچیکم خیلی خوبه مثلا خوردن یه خوراکی خوشمزه، نگاه کردن به آسمون و خورشید و ستاره ها، شنیدن یه پادکست خوب، کمک به خانواده، اشپزی کردن و....

اگه فکر کنی کلی حال خوب میتونی پیدا کنی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینم یه تجربه جالبه دیگه😌 درباره پذیرش و شناخت احساسات مختلف هم حتما تحقیق کن، بهت کمک می کنه

خونه ما مهمون زیاد میاد و اینکه فقط خودم باید تموم کارا رو کنم وخسته وعصبی میشم دیگه

اره، سخته همه مسئولیت روی دوش یه نفر باشه، نمیتونی از دیگران کمک بگیری یا بهشون مسئولیت بدی؟

میدونی هم در شرف طلاقم و اون مرتیکه گمه وهم مهمون داریم و خونه زود به زود بهم ریخته میشه و هم مادرم مریضه و کمک میخاد... دوستندارم بی احترامی کنم اما دست خودم نیست از رو لحن مدل گفتارم میفهمن مزاحمن و اونام ناچار...دلم میخاد صد خودمو بزارم اما نمیشه

میدونی هم در شرف طلاقم و اون مرتیکه گمه وهم مهمون داریم و خونه زود به زود بهم ریخته میشه و هم مادرم ...

واقعا متاسفم، ان شاالله همه مشکلاتت بزودی حل بشه ولی اگه با مهمونا رودربایستی نداری، بهشون بگو کمتر بیان و لازم نیست صدتو بذاری، هیچ کدوم از ما نمی تونیم این کارو بکنیم.

چون انسانیم و پر از عیب و نقصیم، خیلی وقتا خسته میشیم و این اصلا اشکال نداره.

من اصلا نمیتونم شمارو درک کنم ولی به خودش توکل کن، ان شاالله همه چیز درست میشه.