2777
2789
عنوان

اگر به یکی پیام بدی جواب نده.....

188 بازدید | 13 پست

به یکی از دوستام پیام دادم تاریخ میانترمو ازش پرسیدم جواب نداد واقعا چه برداشتی باید بکنم حس میکنم رفتارش یطوریه انگار از یه چیزی بیخبرم اخه دانشگاه هم دیدمش دید کنار من خالیه رفت یه جای دیگه تنها نشست صمیمی اونطوری نبودیم ولی شش ماه یجا باهم کار میکردیم من الان جای دیگه هستم  بعد دیدم اینستا استوری گذاشته بنظرتون ازش بپرسم چه مشکلی وجود داره؟ راهنمایی کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه کسی مشکل  داشته باشه خودش باید بگه وگرنه که تو بغض و کینه خودش بمونه تا بپوسه

چون میرم سرکار این کلاسو نرفتم زیاد کسیم خبر نداره میانترمش کی هست فک کنم داره این دوستم حالا من نمیدونم کی هست میانترم و  این خانومم جواب نمیده واقعا ادم مشکلی داره بابد حل کنه نه ادا دربیاره

احتمالا حضوری بپرسم

خیلی هم عالی، کلا اینکه تو حس بهتری داشته باشی از هر چیزی مهم تره

خدا خوبی بنده هاشو میخواد ، در حق هم خوبی کنیم تا خدا هم تمام خوبی هاشو نصیبمون کنه......... 

چون میرم سرکار این کلاسو نرفتم زیاد کسیم خبر نداره میانترمش کی هست فک کنم داره این دوستم حالا من نمی ...

از کس دیگه ای بپرسید دیگه این اینجوریه 

یا ملجئی عند اضطراری....خدایا پناهم تویی....     آقا هستم.
خیلی هم عالی، کلا اینکه تو حس بهتری داشته باشی از هر چیزی مهم تره

متاسفانه من از اونام که به همه چیز خیلی فکر میکنم به احساسات هر ادمی باهاش در ارتباطم همش میگم نکنه من مشکلی دارم که اینطوری رفتار میکنه 

متاسفانه من از اونام که به همه چیز خیلی فکر میکنم به احساسات هر ادمی باهاش در ارتباطم همش میگم نکنه ...

ببین من قبلا مثل تو بودم ینی یه اتفاق می افتاد من تو ذهنم کلی با خودم کلنجار می رفتم، یه نفر بهم حرف خوبی زد گفت اگه حس کردی با یکی به مشکل خوردی حالا یا از جانب تو یا از جانب  اون یه سوال در موردش بکن که نپرسیده از کنارش رد نشده باشی اگه اون شخص جواب داد که چه بهتر تو اون مسئله رو حل می کنی ولی اگه جواب نداد بزارش کنار دیگه پیگیرش نگیر چون ارزش نداره دیگه

اولش واسم سخت بود ولی کم کم یاد گرفتم که واسه همه وقت نزارم 

خدا خوبی بنده هاشو میخواد ، در حق هم خوبی کنیم تا خدا هم تمام خوبی هاشو نصیبمون کنه......... 

ببین من قبلا مثل تو بودم ینی یه اتفاق می افتاد من تو ذهنم کلی با خودم کلنجار می رفتم، یه نفر بهم حرف ...

خیلی ممنون عزیزم حرفت ارومم کرد ازش میپرسم  و همینکارو میکنم مرسی🥰💋💋

خیلی ممنون عزیزم حرفت ارومم کرد ازش میپرسم  و همینکارو میکنم مرسی🥰💋💋

قربونت عزیزم 😘