2777
2789
عنوان

ضعف رفتن دل در بارداری طبیعیه؟

143 بازدید | 8 پست

عصر که میشه دلم به شدت ضعف میره چیزای ترش و اسیدی اصلا نمیخورم چایی نمیخورم شماهم این مشکلو داشتین؟

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گلم شاخ دراوردنم تو بارداری طبیعیه

بخدا فسقله بچه چکارا که با ادم نمیکنه🤦🏼‍♀️

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

بد تاپیک زدم منم میخوااستم بدونم کسایی که مثل من بودن دکتر براشون قرص معده داده یا نه😄

بد تاپیک زدم منم میخوااستم بدونم کسایی که مثل من بودن دکتر براشون قرص معده داده یا نه😄

تجربه مشابهت ندارم ولی خب اگه اذیتی بگو دکترت 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

وقتی بچه پسره این جوریه  البته برای من این جوری بود که مدام گشنه میشدم سر دخترا نه،چیزی دلم بر ...

اعع چه جالب نشنیده بودم ولی کاش با غذاخوردن درست میشد انگار نه انگار هرچی ادم میخوره اانگار یه لیتر ابغوره معده خالی سر کشیدی😩

اره واقعا همچیت میشه😂

امیدوارم نی نی ها                                                       سلامت روح و روان                                                               و جسم و قلب داشته باشن👼🏼