2777
2789
عنوان

روز سوم سینگلی🌝🐚🌊

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 41 پست
داداش من همون پسر خوبیه که دنبالشی مایلی با اون اشنا بشی اونم دانشجو مترجمی هست بعد چند ماه هم درجه ...

مرسی عزیزم ولی میخوام یه مدت دور از این چیزا باشم تا ۶ ماه حداقل

از آن خودت باش که ارزنده ترینی🤍🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگ یک ماه دیگ میشه چهار سال ک با کسی نیستم امروز روز تولدش بود 

سال اول و سال دوم از این روز بدم میومد چون تمام خاطرات می‌ریخت تو سرم اما امروز وقتی نگا ب تاریخ کردم ک بیبینم نوبت دکترم کیه تعجب کردم و یک لحظه از ذهنم عبور کرد ک اع تولد فلانی هم هست  بعد دیدم اصلا برام مهم نیست اصلا شاید اگر الان بیبینمش در حد نگاه بهش و باز برگشتن به زندگی روزمره یا اگر بیاد جلو در حد سلام احوال پرسی عادی اونم اگر خودش شروع کننده باشه ولی اون دیگ الان با پسر عادی ک داره تو خیابون رد میشه برام فرقی نداره 

و واقعا هم خوشحالم این چهار سال و زندگی کردم و دیدم اع من خودم از همه مهم ترم خلاصه خیلی خوشحالم خیلی رشد کردم خیلی بزرگ شدم واقعا شاکرم 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️
نه منو اون اینجوری نبودیم

اره درستشم همینه ولی اون دختره بنده خدا مجبور شد بره از دانشگاه کلا سر همین.. ولی خوب درس عبرتی شد برای بقیه تا یکی باهاشون گرم میگیره مخصوصا توی اون محیط سریع وا ندن و فاز عشق و عاشقی بردارن🤦‍♂️