2777
2789
نه اول هفته ۲۸ ۱کیلو و ۱۰۰ بود

خوب بود که ریز نبود اصلا 

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر سونو گفت بی تربیت

😂😂😂😂😂

یه جدول هست تو گوگل بزن میاد حداقل و حداکثر وزن هرهفته رو میزنه اونو نگاه کن خیالت راحت میشه

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
نشستن و بلند شدن واست سخت نشده؟

خیلیییییی زیاد 

چند کیلو اضافه کردی تا الان؟

منم وحشتناک تقریبا ۱۳ کیلو تو چی؟

من ۱۸ کیلو🙊🙊🙊🙊🙊

چی کنم با این غم؟🤣🤣🤣🤣

هیچی بعد از زایمان نفسم باید در بیاد رژیم بگیرم 

من خیلییییی لاغر بودم قدیم بلنده الان کسی متوجه نمیشه باردارم با اینکه این همه چاق شدم

دکتر بهت قرص امگا ۳ داده؟

نه 

از همون ۱۲ هفتگی فقط ویتامین د آهن کلسیم و مولتی ویتامین