2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی عالیه الانم هواش خوبه ‌. هزینه هام خیلی نیس ولی جا رو رزرو کنید از قبل. 

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

بله خیلی خوبه ما سه بار رفتیم خیلی خوب بود جاهای دیدنی زیاد داره 

از نظر قیمت تفریبا با شهرهای دیگه فرقی نمیکنه

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

سیتی سنتر قشم قیمتا وحشتناک😐

من قبل عیدی رفتم چون موادغذاهم چیزی همرامون نبردیم مجبور شدیم غذا هم اونجا بگیریم

یعنی غذا نمبخوردبم انگار فحش میخوردیم😂

ی دونه تخم مرغ ابپز ۵۵تومن

بخدا شاخام دراومده بود

عدسی ی ظرف خیلی کوچیک چهل تومن

نیمرو با رب هفتاد

بعد باخودم میگفتم وای کاش میدونستم یه پیکنیم بادوتا شونه تخم مرغ میاوردم 😐

یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدن‌های بی‌فایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...

درگهان قیمتا خیلی مناسبه 

اکثر مغازه دارها جنس هاشون رو از درگهان می خرن

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
سیتی سنتر قشم قیمتا وحشتناک😐 من قبل عیدی رفتم چون موادغذاهم چیزی همرامون نبردیم مجبور شدیم غذا هم ...

ای جانم ،ممنون که گفتی ،با خودم کنسرو ماهی و مغزیجات و خرما خشک میبرم که اگه خوشمزه نبود یا خیلی گرون بود از آذوقه خودم استفاده کنم 🥴