2777
2789
عنوان

انرژی زا یا قهوه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 26 پست
الان بخوری ساعت چند میتونی بخابی

از عصر به بعد نمیخورم چون شدیدا بی خوابم میکنه 

معمولا دو تا اسپرسو صبح ها میخورم یکی بعد از ظهر ، ظهر هم یه لته دوبل میخورم بعد نهار 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از عصر به بعد نمیخورم چون شدیدا بی خوابم میکنه  معمولا دو تا اسپرسو صبح ها میخورم یکی بعد از ظ ...

خوب شارژ میشی ء

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

قهوه بهتره انرژی زا خیلی عوارض داره  قهوه هم طولانی مدت  استفاده نکن‌ اگه مضطربی هم کلا ...

نه بابا شاید تایم کوتاهی استفاده کردم

چجوری یعنی؟

.Somewhere, I lost a piece of me🌚                 
چه برندی؟

واسه من که فرقی نداره از هر برندی باشه خوابم نمیبره و به درسام میرسم

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
نه بابا شاید تایم کوتاهی استفاده کردم چجوری یعنی؟

انرژی را رو که کلا پیشنهاد نمیدم

قهوه هم تو طولانی مدت عوارض داره

من خودم مثل تو  واسه اینکه درس بخونم میخوردم اضطراب بی قراری داشتم شبم اصلا نمیتونستم بخوابم کلا زندگیم مختل شده بود بعد یکی دو هفته کلافگی یهو یادم افتاد جدیدا قهوه رو اضافه کردم به برنامم قبلش فکر میکردم طبیعیه اضطراب درسامه بعدش که متوجه شدم فهمیدم بدنم به کافئین حساسیت داره دیگه استفاده نکردم حتی اوناییم که حساسیت ندارن یکم بیشتر از حد عادی استفاده کنن دچار این علائم میشن 

این کافئینی که مرف میکنی خیییلی زیاده مواظب  باش عوارض داره

میدونم خواهر 🫣🫣🫣

تو ترکم 

دارم کمش میکنم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.