2789
عنوان

خانمایی ک با همسراتون اختلاف سنی ۱۰ سال و بالای ۱۰ سال دارررید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 32 پست

من ۱۳ سال غیر ی  سری مشکلاتی که پیش اومد برامون توصیح دادنش سخته 

ولی مزایاش اینکه به شدت حمایتگر یعنی پشتم تو هرکاری بهم انرژی میده و دوست داره شدیدن پیشرفت کنم و کمک حالمه 

درک میکنه مثل مردا دیگه الکی گیر نمیده کاملا منتطقی و حال خوب ما الویت براش مهربون با احترام مثل این بچه سالا نیس دنبال رفیق بازی اینجور چیزا باشه سردو گرم چشیده 

مدیرت داره مسیولیت پذبره حامیه 

برادر منم داره با دوازده سال اختلاف سنی ازدواج میکنه تا اینجا مزیتش اینه که فکر میکنه خوش شانس ترین و خوشبخت ترین مرد زمینه که چنین فرشته ای نصیبش شده!بیخود نیست میگن مردای سن بالا قدر زنشونو بیشتر میدونن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

9 سال حسابه؟

ما 9 سال اختلاف داریم 

مزیتش اینه که خیلی پخته تر و با تجربه تره و درکش خیلی بالاس مسقله مامانی نیست اهل رفیق بازی نیست و اینکه از نظر مالی ثبات داره 

معایب زیادی نداره واقعا مثلا یکی اینکه خیلی  ارومه شیطون نیست ولی اگه ازش بخوام همراهیم کنه میکنه

و واقها عیب دیگه ای نمیبینم

اها فقط سریع موهاش داره سفید میشه که ژنتیکیه چون سنی نداره

خدا رو چه دیدی شاید پر گرفتیم شاید خنده هامون از سر گرفتیم نگو چی گذشت و نگو چی کشیدیم شاید شب تموم شد خدا رو چه دیدی....

دوستته یا عقد کردین؟ مطمعنی مجرده؟

اره مطمعنم ادم خیلی درستیه

دوطتمه 

حالم بده....مثل دریایی که ماهیاش مردن🐋🌊مثل اسمونی که ابراش غصه دارن🌬مثل زمینی که درختاشو قطع کردن🍃مثل اونی که یه اتفاق براش میفته و هیچکسو نداره براش تعریف کنه😿مثل یه اهنگی که میتونی مدام باهاش گریه کنی🎼🖤من به اندازه تموم حال بدیایی دنیا حالم بده...🌝

ما ده سال اختلاف داریم 

معایب بیشتر از مزیت هست 

چون من احساسی هستم اما اون منطقی تره و به مشکل میخورم دوست دارم بیشتر احساساتی باشه 

دوست داشتم شاداب تر باشه 

مزیت این هست وقتی دعوا می کنیم اون عاقلانه تر برخورد می کنه 

من یازده سال اختلاف سنی دارم،جاهایی که من میام احساسی تصمیم بگیرم اون عاقلانه تصمیم میگیره،خیلی ازمشکلاتی که بقیه میگن رونداریم کثلا میگن نمیفهمه حس بچگانه رو مال مابرعکسه شوهرم کودک درونش فعاله بیش ازحد

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

پدر من بالای 50 سالشه 

مامانم 38.5 سالشه..

چندتافواید میگم:

پدرم اصلا کار خونه دخالت نمیکنه ومامانم ازادی کامل داره..

هرچقدر خواست پول میده

و هر مسفارتی خواست مامانم میتونه بره

و بابام دوران پریودی مامانم بشدت قابل درکه

حتی مامانم پرخاشگری کنه  ساکته میگه که سن ات کمه و..

حتی مامانم به مادر بابام فحش بده ساکت میشه میگه که میزارم پای خامی سن ات

رِل چـیـسـت؟ رابـطـه مـجـازی بـیـن دو اُسـکـل کـه فـکر مـیـکـنـن قـراره ازدواج کننـ😹

من اختلاف سنی ام با همسرم ۱۲ سال 

من ۷۷ ام و همسرم ۶۵ 

اولش خیلی دوست داشتم همسرم ی مرد جا افتاده و پخته باشه 

ولی این عدد ۱۲ برام سخت بود و مخالفت شدید خانواده ام همراه داشت

از خوبی هاش بخوام بگم این ک پسر پر تلاش بود خونه و ماشین و زمین و کار خوب و وضع مالی استیبل داشت 

متعهد بود ، اهل زن و زندگی ، تو کار های خونه کمک میکنه 

تو دعوا ها اون سکوت میکنه و صبور 

از بدی هاش بخوام بگم : همیشه  کار براش اولویت داره نمیتونم باهاش هیجانات ک میخوام تجربه کنم مثلا کنسرت برم ، بريم  بازار بگردیم ، تو بارون قدم بزنیم ، پیاده روی کنیم 

همیشه باید تنها باشی و کارات انجام بدی 

بیان احساسات اش صفر 

خیلی از فانتزی هام با اون انجام نشد 

از خیلی از خواسته هام گذشتم 

با افتخار کاربر سال۹۶😎وقتی پیام دادی و جوابتو ندادم بدون ترجیح دادم با مغز زنگ زده ات بحث نکنم . پس بدون بی جواب موندن پیام ات از چیه😊

من خواستگار داشتم ۱۳ سال ازم بزرگتر بود اصلا قبول نکردم من اون موقع ۲۳ سالم بود،و بسیار خوشحالم که اون بنده خدا رو قبول نکردم من الان ۳۶ سالمه و اون آقا الان۴۹ سالشه،من برای خودم نمیپسندم اینهمه اختلاف سنی رو،

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

حامی خوبیه .برا پیشرفته کمک می‌کنه چون خودش خیلی راه هارو رفته.خام و بی تجربه نیست.رفیق بازی ندارن .از نظر مالی خیالم راحته 

معایب هم اینکه خیلی از رفتار ها و حرف ها درک نمیشه .بعضی کارا که واسه من خیلی جالبه واسه اون جذابیت نداره اصلا.

ما ده سال اختلاف داریم  معایب بیشتر از مزیت هست  چون من احساسی هستم اما اون منطقی تره و ...

دقیقا آدم های احساسی نمیتونن با این اختلاف سنی کناز بیان

با افتخار کاربر سال۹۶😎وقتی پیام دادی و جوابتو ندادم بدون ترجیح دادم با مغز زنگ زده ات بحث نکنم . پس بدون بی جواب موندن پیام ات از چیه😊