2789

منم ۱۲ سال اختلاف دارم

بیاید چنتا مزیت و چنتا بدی اردواج با اختلاف سنی بگیم

برای دوستان جوانتر

با نامزدم ۲۰ سال دارم

اوشون ۳۶ ساله منم ۱۶

حالم بده....مثل دریایی که ماهیاش مردن🐋🌊مثل اسمونی که ابراش غصه دارن🌬مثل زمینی که درختاشو قطع کردن🍃مثل اونی که یه اتفاق براش میفته و هیچکسو نداره براش تعریف کنه😿مثل یه اهنگی که میتونی مدام باهاش گریه کنی🎼🖤من به اندازه تموم حال بدیایی دنیا حالم بده...🌝

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خببببب مزیتاشو بگو

اینکه قشنگ یه پناه امنه برات البته اگر ادم خوبی باشه

مثل پدرت میشه از لحاظ تکیه گاه بودن پشت بودن

اینکه اگر تو نتونی رابطه رو جمع کنی اون هواسش هست و عاقل تره 

مرد تو رایطه عاقل تر باشه بهتره تا دختر 

حالم بده....مثل دریایی که ماهیاش مردن🐋🌊مثل اسمونی که ابراش غصه دارن🌬مثل زمینی که درختاشو قطع کردن🍃مثل اونی که یه اتفاق براش میفته و هیچکسو نداره براش تعریف کنه😿مثل یه اهنگی که میتونی مدام باهاش گریه کنی🎼🖤من به اندازه تموم حال بدیایی دنیا حالم بده...🌝
چی شد ب این جور ازدواح رضایت دادی خانوادت چجور راضی شدن

هنوز ازدواج نکردیم نامزدمه دوست پسر

ددوسش دارم چون بعدم اول مامانم نمیدونست دوسال باهاش بودم تازه امسال مامانم فهمید ولی چون خیلی روحیم بده و افسردگی دارم و ایشونم واقعااا ادم خوبیه مامانم ری اکشن خاصی نداشت

دوستته؟

اره هنوز ازدواج نکردیم فعلا هم قصد ازدواج نداریم اصن