2777
2789

یکی نیس بهش بگه مرد گنده تو دیگه سنی ازت گذشته

این ادها چیه 

خب سرما خوردی دیگه باید تحمل کنی تا خوب شی

به خدا که از بچه هم بچه تره

40 سالشه ولی حس میکنم 4 سالشه 

چقد ناز میاد انگار خنجر خورده، سرما خوردی دیگه چکارت کنم باید تحمل کنی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣خدایش ازکاراش خندم میگیره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گناه داره بنده خدا حتما لرزش گرفته خدایی سرما خوردگی نیست ویروس گلمباورت نمیشه من و همسرم و دخترم گرفته بودیم منکه هم دل نازک شده بودم و تب و لرز شدید داشتم هم استخوان درد داشتم هم شرمنده ثانیه بخ ثانیه بی اختیاری داشتم درکش کن حتما استخوان درده 

وای همسر من مریض شدنش یه داستانه

آمپول زدنش یه داستان‌‌.با اون قد و هیکل یه کولی بازی برا آمپول درمیاره.البته اداهاش فقط برا منه 

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
گناه داره بنده خدا حتما لرزش گرفته خدایی سرما خوردگی نیست ویروس گلمباورت نمیشه من و همسرم و دخترم گر ...

میدونم سخته ولی خب یکم تحملم خوبه 

منم خودم ماه قبلی گرفتم

ولی خب مردا خیلی نازک نارنجین

وای وای نگو از دیروز درگیرم.از بس کار کردم و ابمیوه گرفتمو سوپ پختمو به دستوراش رسیدگی کردم هلاک شدم از صبح هم پتو کشیده رو سرش یه سره اه و ناله میکنه ودستور نیده اونو بیار اینو بیار قرصمو بیار بخور بیار😭😭😭ای خدااا داغونم‌الان خودمم سردرد دارم

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

چند وقت پیش شوهر و دخترم مریض شدن و هر دو تب داشتن داشتم دخترمو پاشویه می کردم شوهرم جدی گفت کاش منم مادر داشتم پاشویم می کرد دلم سوخت یه حوله تر کنن رو پاهاش گذاشتم بعد در اومد گفت کاش برام تشت آب میوردی🤕🤦‍♀️

برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍