2777
2789
عنوان

چیجوری ادبیاتمو قوی کنم؟

262 بازدید | 15 پست

کلاس هفتم که بودیم معلممون جراحی داشت اصلا هیچی بهمون یاد نداد،از اون سمتم معلم کلاس هشتممون اصلا خوب درس نمیداد و بیشتر هفتم رو بهمون یاد داد

امسالم که نهم هستم، معلممون عالیه ولی هم هفتم رو داره برامون جمع بندی میکنه هم هشتم ولی هیچی متوجه نمیشم چون بشدت سنگینه برام هرچی هم از اینترنت فیلم میبینم بازم قاطی میکنم نقش و آرایه هارو🤦‍♀️

شرایط رفتن به کلاس کمکی هم ندارم، به نظرتون چیکار کنم قوی کنم فارسیو؟؟؟ 

میشه دعا کنید واسه آرامشم....صد برابر به خودتون برگرده الهی

برو از همون هفتم بخون 

کلاس نیاز نیست 

منم هفتم مجازی بودم اصلا نخوندم هشتمم معلممون خوب نبود ولی مثل تو معلم نهممون خوب بود منم هفتم و هشتم رو دوباره کامل خوندم چیز خاصی ندارن 

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))

ببین برو یه دفتر بردار از ارایه اول کتاب هفتم تا اینجا ک خوندی روزی یکیشو بنویس بعد توضیحاتی ک معلمت داده هم بنویس و از نتم در بیار بخون کامل یاد میگیری کتابهای ادبیات خیلی سبزم خیلی خوب بود زمان ما یادمه باهاش ۲۰ میشدم

اوج ارامش من خداست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو از همون هفتم بخون  کلاس نیاز نیست  منم هفتم مجازی بودم اصلا نخوندم هشتمم معلممون خوب ...

قاطی میکنم، میشه بپرسم شما چطور خوندین اونارو و از کجا آموزش دیدین؟ 

ببین برو یه دفتر بردار از ارایه اول کتاب هفتم تا اینجا ک خوندی روزی یکیشو بنویس بعد توضیحاتی ک معلمت ...

مرسی عزیزمم♥

قاطی میکنم، میشه بپرسم شما چطور خوندین اونارو و از کجا آموزش دیدین؟  

هفتمو که فقط خود کتابو خوندم فقط ارایه ها و اون چیزایی که آخر درسن 

هشتمم هم کتابو خوندم هم یکم کتابEQ

ولی همون کتابو بخونی هم کافیه 

کم کم بخون یه دفه بخونی معلومه قاطی میکنی 

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))
هفتمو که فقط خود کتابو خوندم فقط ارائه ها و اون چیزایی که آخر درسن  هشتمم هم کتابو خوندم هم یک ...

باشه عزیزم ممنونم♥

من ارایه کامل  و دستور رو تقریبا راهنمایی تموم کردم

کتاب ادبیات راهنمایی خیلی به هم ریخته اس اصلا ادبیات این ریختیه نمیدونی از کجا شروع کنی 

معلمای منم زیاد خوب نبودن نهم هم مجازی بودیم 

یه جزوه داشتم که خیلی خیلی خلاصه راجب ارایه ها نوشته بود الانم که دبیرستانم خیلی به دردم میخوره تو هم همچین چیزی لازم داری چندتا مثال حل کن از هر ارایه بعد ارایه فول میشی ارایه خیلی اسونه 

از گوگل شبی یکیو سرچ کن توضیحشو بخون با مثال ببینش. چندتا مثال ببین حتما که توی ذهنت با مثال تثبیت ش ...

مرسی عزیزم♥

کتاب ادبیات راهنمایی خیلی به هم ریخته اس اصلا ادبیات این ریختیه نمیدونی از کجا شروع کنی  معلما ...

اون جزوه هارو از کجا گرفتی عزیزم مرسی از راهنماییت

اون جزوه هارو از کجا گرفتی عزیزم مرسی از راهنماییت

والا واسه تیزهوشان خریده بودم ولی نخونوم اون موقع معلممونم خوب نبود مجبور بودم از روی یه چیزی بخونم 

ببین ولی الان ادبیاتم رو همه جا مثال میزنن به خدا 

پزم نمیدم اصلا وقت پز نیست 

یه کتاب داشتم طالب تبار هر سه سال واسه ادبیات متن کتاب و جواب های فعالیت و اینا از اون استفاده میکردم خود اونم یادمه توضیح داشت زمان ما 

ولی هسته و وابسته هست؟فک کنم هشتم بود اصلا توی جزوه ام هم نبود خواهرم جزوه کنکوری داشت اونو خوندم اگه سوال ادبیات راهنمایی از ارایه و هر چی داشتی بپرس احتمال زیاد بتونم کمکت کنم