2777
2789
عنوان

تجربه هماتوم

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با لکه دفع شد.نه استراحت مطلق نبودم یعنی نمیتونستم سرکار میرم.ی دفعه همینطوری دیدم لباسم لکه داره دس ...

عزیزم لکه روشن بود یا تیره منم چون کمرمو عمل کردم خیلی نمیتونم بخابم

خداکنه این دفع بشه بعد سه بار بارداری ناموفق

نگران نباش فقط سنگین بلند نکن پله بالا پایین نشو نزدیکی هم نداشته باش رعایت کن یا دفع میشه یا جذب.البته الان اگر لکه بینی داری حتما دکتر برو

همتای مامانم بودم❤

خداکنه این دفع بشه بعد سه بار بارداری ناموفق

منم هماتوم داشتم شش هفته و چهار روز فهمیدم استراحت کردم و شیاف استفاده کردم خوب شدم برا سونو ان تی جذب شده بود فقط استراحت کن و پله بالا پایین نرو چیز سنگین برندار و حمام دیر به دیر برو زیاد نرو ، و برو دکتر دارو داد مرتب استفاده کن نترس جذب میشه انشاالله عزیزم ، با تن سالم و دل خوش بغلش بگیری خوشبختیشو ببینی گلم 

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
منم هماتوم داشتم شش هفته و چهار روز فهمیدم استراحت کردم و شیاف استفاده کردم خوب شدم برا سونو ان تی ج ...

خداروشکر عزیزم من مواظبم اما در حد غذا و ظرف مجبورم خداکنه از منم رفع بشه تموم شه بره

خداروشکر عزیزم من مواظبم اما در حد غذا و ظرف مجبورم خداکنه از منم رفع بشه تموم شه بره

انشاالله که خوب میشی خدابزرگه،یه مدت برو بمون خونه مادرت ازت مراقبت کنه من رفتم موندم خونه مامانم تا سونو ان تی که گفت جذب شده دیگه رفتم خونم ولی بازم مراعت میکردم چیز سنگین اصلا برنمبداشتم تا پنج شش ماهم شد 

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون