2777
2789
عنوان

بچم کتک میخوره از خودش دفاع نمیکنه

258 بازدید | 13 پست

سلام پسرم 3 سال و 8 ماهشه هر موقع میرم خونه مادرشوهرم از بچه برادرشوهرم که یکسال از خودش کوچیکتره کتک میخوره و گریه میکنه البته حواسم هست اون پسره زور میگه( منظورم اینه پسرم کاری نمیکنه اون بزنه) همش میگم کسی رو نزن ولی اگه زدت توام بزن از خودت دفاع کن میگه باشه ولی فایده نداره. بازم کتک میخوره و همچنان دفاع نمیکنه منم چون اونا دوتا بچن دخالت نمیتونم بکنم.....ولی تو خونه من گاهی اشتباهی میکنه دعواش میکنم منو میزنه اما بیرون نه نمیدونم چیکار کنم

ای که خوانده ای مرا  راه نشانم بده

بچه داداش منم فقط زورش ب بزرگا میرسه ولی بچها میزننش گریه می‌کنه البته من خیلی یادش میدم وقتی میزنن تو هم بزن از خودت دفاع کن فایده نداره منم وقتی یکی اذیتش می‌کنه بد برخورد میکنم با اون بچه ها ک بفهمه نباید اجازه بده کسی اذیتش کنه مخصوصا اگه اون بچه ای ک پسر باشه اذیتش کنه خیلی عصبی میشم چون اصلا از خودش دفاع نمیکنه اصلا فقط گریه می‌کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تودعوای بچه ها  دیدم مادرانشون هم دعوا میکنن

منم اگه کسی بچم‌ و اذیت کنه با بچه ها دعوا میکنم البته نه بار اول دوم اگه دیدم داره هی مدام اذیت می‌کنه اونموقع منم دخالت میکنم و ب مادر اون بچه هم میفهمونم ک جلو بچش و بگیره چون طاقت ندارم 

بچه داداش منم فقط زورش ب بزرگا میرسه ولی بچها میزننش گریه می‌کنه البته من خیلی یادش میدم وقتی میزنن ...

من نمیخام خودم برخورد کنم بالاخره چند وقت دیگه میره مهد و مدرسه من ک نیستم باید یاد بگیره از لحاظ دفاعی وابسته نباشه بتونه از خودش دفاع کنه

تودعوای بچه ها  دیدم مادرانشون هم دعوا میکنن

اونا دیگه خیلی بی فرهنگن.بالاخره بچن من ازینکه بچم از خودش نمیتونه دفاع کنه حرص میخورم اگه دوتا بخوره یه دونه هم بزنه بازم خوبه

من نمیخام خودم برخورد کنم بالاخره چند وقت دیگه میره مهد و مدرسه من ک نیستم باید یاد بگیره از لحاظ دف ...

متاسفانه اصلا اینکار و نمیکنن مثلا من ب بچه داداشم میگم چرا نمیزنیشون عمه خب بزن تو هم میگه اونا قوی ترن میگم تو هم قوی هستی میگه باشه ی بار دیگه با مشت میزنمشون ولی وقتی اون لحظه میرسه باز گریه می‌کنه 

منم اگه کسی بچم‌ و اذیت کنه با بچه ها دعوا میکنم البته نه بار اول دوم اگه دیدم داره هی مدام اذیت می‌ ...

اینو بدون حتما مادراون بچه هم  طاقت نداره ینی ممکنه بیوفته ب جونت دعواکنه باهات

اینو بدون حتما مادراون بچه هم  طاقت نداره ینی ممکنه بیوفته ب جونت دعواکنه باهات

اگه خیلی مشکل داره جلو بچشو بگیره درست تربیتش کنه من با هر مادری منظورم نیست مثلا داریم تو فامیل بچه ۷سالشه شروع می‌کنه مسخره کردن بچه ۴ ساله ما یا هل دادنش و اذیت کردنش ی بار هیچی نمیگم‌ بار دوم تذکر میدم بار سوم تکرار می‌کنه داد میزنم و دعواش میکنم وقتی میبینم مادر بیشعوری داره ک نمیتونه بچش و تربیت کنه منم میوفتم ب جونش من از اینجور بچه ها ناراحت میشم ولی بچه ای ک همین خودشه تو بازی باهم دعوا میکنن نه ناراحت نمیشم تازه باهاش حرف میزنم میگم شما دوستین همیشه باهمین قهر بده ب کاری میکنم دوباره بازی کنن