2777
2789

کلا موندم از قیافش خوشم میاد یا نه 

همه می گن شرایطش خوبه قیافه همه می گن خوبه خوشتیپه 

هی فکر های بد میاد سراغم نکنه معتاد باشه بعدا معتاد بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من و شوهرم جلسه دوم رفتیم بیرون

تو چندساعت حتی تعارف نکرد یه کوفت بخرم بخوری 

یا مثلا انتظار داشتم یه کادو یا یه دسته گل کوچیک بخره بیاره برام که نیاورده بود

وضع مالی شوهرم عالی و توپه

خلاصه اومدن خونه به مامانم اینا گفتم اونا هم گفتن شاید بلد نیست تا خجالت کشیده🥴

نگو شوهرم خسیسه و من نفهمیدم😔

نتیجشم شد تاپیک اخرم

واقعا خساستش آزارم میده

انشاءالله خیرباشه زودبله نگو چند ماه واسه آشناییت وقت بزار حتماااا مشاوربرو تو تصمیم گیری کمکت می ...

قراره ۴ ماه آشنا بشیم اگه اوکی شد حالا نامزدی عید بشه 

جلسه پیش رفتیم خوشش اومد از من

من و شوهرم جلسه دوم رفتیم بیرون تو چندساعت حتی تعارف نکرد یه کوفت بخرم بخوری  یا مثلا انتظار ...

وای خدای من خساست خیلی بده خیلی درست نشد؟ چطور متوجه نشدی وقتی هیچ تعارفی نکرد؟ 

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
وای خدای من خساست خیلی بده خیلی درست نشد؟ چطور متوجه نشدی وقتی هیچ تعارفی نکرد؟ 

متاسفانه منم دختر آروم و سر به راهی بودم

کاش منم اهل دوستی با پسرا بودم اونوقت همه چیو یاد میگرفتم

مامان و بابامم گفتن حتما اونم تا حالا با هیچ دختری بیرون نرفته یاد نگرفته

بعدا که رفتم پیش مشاور گفت این کارش اوج خساسته

من و شوهرم جلسه دوم رفتیم بیرون تو چندساعت حتی تعارف نکرد یه کوفت بخرم بخوری  یا مثلا انتظار ...

نه ما جلسه اول رفتیم بیرون فک کردم قراره ماشین حرف بزنیم ولی برد رستوران شیک گفت بریم شام من گفتم نه همون کافیشاپ

متاسفانه منم دختر آروم و سر به راهی بودم کاش منم اهل دوستی با پسرا بودم اونوقت همه چیو یاد میگرفتم ...

عزیزم مشاوره رو کی رفتین؟ همون موقع کات میکردین؟ 

ببخشید پولش بخوره تو سرش وقتی برای زن بچش خرج نمیکنه

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
عزیزم مشاوره رو کی رفتین؟ همون موقع کات میکردین؟  ببخشید پولش بخوره تو سرش وقتی برای زن بچش خر ...

متاسفانه بعد عقد رفتم

بعد عقد دیدم واسه یه جفت کفش خریدن کلی غر زد 

اگه نداشت درکش میکردم اما داشت و دعوام کرد

بعدش رفتم پیش مشاور 

مشاورم گفت چرا الان اومدی چرا قبل عقد نیومدی

دیگه خانوادم حمایتم نکردن واسه جدا شدن

متاسفانه بعد عقد رفتم بعد عقد دیدم واسه یه جفت کفش خریدن کلی غر زد  اگه نداشت درکش میکردم اما ...

خدای بزرگ من 🥺

ببخشید کلا چند جلسع باید مشاوره رفت

خدای بزرگ من 🥺 ببخشید کلا چند جلسع باید مشاوره رفت

پیش مشاور که بری خودش توضیح میده

بعضیا یه جلسه کافیه

بعضیا اگه حرفاشون با هم نخونه جلسات رو بیشتر میکنن بعدش میگن به درد هم میخورین یا نه

پیش مشاور که بری خودش توضیح میده بعضیا یه جلسه کافیه بعضیا اگه حرفاشون با هم نخونه جلسات رو بیشتر ...

مرسی جانم