2777
2789

شوهرتون عاشقتون یعنی واااقعا عاشقتون اما شما فقط دوستش دارید ،به خاطر اتفاقایی که قبلا بینتون افتاده (خیانت نبوده )

داره نابینا میشه و کل مسولیت زندگی خونه و کار و بچتون همش با خودتون یعنی یک درصد رو کمکش نمیتونی حساب کنید 

خون ندارید اما ی ماشین دارید 

هیچکس تو زندگی کمکتون نمیکنه فقط زخم زبون میزنن منظورم حانواده شوهره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میمونم 

چه بهتر ببخشیدا خیالت از خیانت راحته و مرد زندگیه

ایشالله خوب میشه و نابینا نمیشه سخته 

الان درمان همه چی هست

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

ادم صبوری هستم میتونستم کنار بیام و زندگی کنم 

البته ناگفته نماند خیلی سخته.گاهی ممکنه کم بیاری،اطرافیانت اذیتت کنن و زخم زبون بزنن ولی باید با اراده ی قوی جلو بری

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
عزیزم خیانت خیلی بده اما به چ قیمت 🥲

سخته ایشالله درمان بشه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

و منی که ۵ ساله تو این شرایطم 

عزیزم خیلی سخته

هیچکس نمیتونه مشکلاتت و درک کنه از خدا میخام بهت صبر و قوت بده ک از  پسش بر بیای 

و موفق بشی و جلوی.کسانی ک اذیتت کردن بایستی و بگی بالخره تونستم

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔