2777
2789

چن ساله ازدواج کردیم همه دوستامون دارن جفت جفت ماشین و خونه میخرن تازه اضافه هم دارن میدن باغ اینا با اینکه نمیتونن برسن همونجوری می مونه همشون دایم گشت و گذار ولی ما که کارمندیم به هیچ جایی نرسیدیم که هیچ روز ب روز داریم پس رفت میکنیم دیگه دارم دیوونه میشم امیدمو از دست دادم با این چندغاز حقوق نمیشه خونه خرید نمیشه که نمیشه 

اره موندم میگن گرونیه ولی دوروبرمومی بینم همه ماشین خونه تفریح لباس خوب دارن 

انگارگرونی ومشکلات فقط برای ماست

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارمندی همینه دیگه 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

عشقم  با کار  عادی و حلال که  نمیشه  ماشین میلیاردی خرید  باغ خرید  ویلا خرید   خونه خرید  طلا خرید   سفر خارجه رفت  اساس لوکس خرید ..

حتما  یک کار خاصی  میکنند  که اینطوری درامد دارند

❤👌🏼💯🚘💒🏮💷💰

چون بابد زرنگ بود. اکثرا کسایی زندگی کارمندی رو قبول می‌کنن که زندگی آروم بدون ریسک می‌خوان. منو نامزدمم خودمون معمولی بود درآمدمون خوب بود ولی زندگی لاکچری نمی‌شد باهاش داشت ماهی ۷۰ بعضی وقتا ۸۰ بود خب ریسک کردیم رفتیم توی شغلی که الان روزانه پول یکماه رو درمیاریم. ولی خب دیگه استراحت و راحتی زندگی کارمندی رو نداره. سختیش زیاده استرسشم زیاده. روز تعطیل نداره، ساعت استراحت نداره.

اونایی که شما می‌گید خب من درک می‌کنم بنده خداها دیگه استراحتم ندارن ولی شما ظار کارتون تموم می‌شه دیگه به بقیه زندگیتونم می.رسید. اگر پول می‌خواید باید برید سراغ شغل دیگه یا حرفه یاد بگیرید 

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵

تا ۲سال پیش همین حسو داشتم الان دوساله شوهرم یهو متحول شده فعال شده داره تند تند پیشرفت میکنه هنو اونقد پولدار نشدیم ولی درآینده نزدیک میشیم اگه خدا بخواد 

با کارمندی آدم بجایی نمیرسه شرایط الان فقط دوشغله 

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
عشقم  با کار  عادی و حلال که  نمیشه  ماشین میلیاردی خرید  باغ خرید  وی ...

چرا نشه 

کار ازاده دیگه 

خدا یهو لطف میکنه تو یکسال زندگیت زیر و رو میشه 

کار کارمندی همینه ،فقط با قسط و وام میشه خودتو بکشی بالا

تا ۲سال پیش همین حسو داشتم الان دوساله شوهرم یهو متحول شده فعال شده داره تند تند پیشرفت میکنه هنو او ...

دقیقا ما هم۷سال زمین خوردیم و باز پاشدیم 

دوساله بلاخره داریم جواب زحماتمون رو میبینیم 

شوهرمنم دو شغله هست