2777
2789
عنوان

خانمایی که بالای ۳۰ سالن و مجردن...

119 بازدید | 6 پست

اوضاع چطوره ؟

شاغلین یا نه ؟

دلیل ازدواج نکردنتون چی بوده ؟

و ایا مردم پششتون حرف میزنن یا نه ؟🤦🏻‍♀️

دلم واسه کسی تنگه که نمی‌دونم کیه 

مردم همیشه گه میخورن هر چی که باشی

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳۵ سالمه بعد از هشت سال کار حسابداری  زیر ابمو زدن هشت ماهه بیکارم اره مردمم زیاد حرف میزنن هم تو روم میگن صد در صد پشت سرمم میگن پیر دختره منم به خدا سپردمشون که به بدترین شکل نشونشون بده چون من نه اهل دوس پسر بودم نه هستم سرم تو کار خودم بوده حالا بعضیا پدر سوخته هستن و اینجوری صحبت میکنن به خدا سپردمشون که خواهرشوهر و دختراشون تو خونه بمونن مثل من 

۳۵ سالمه بعد از هشت سال کار حسابداری  زیر ابمو زدن هشت ماهه بیکارم اره مردمم زیاد حرف میزنن هم ...

واقعاً خدا ازشون نگذره 🤦🏻‍♀️💔

ایشالا اوضاعت بهتر شه

میتونم بپرسم چرا ازدواج نکردین!؟کیسای خوبی نبودن یا...؟

دلم واسه کسی تنگه که نمی‌دونم کیه 
واقعاً خدا ازشون نگذره 🤦🏻‍♀️💔 ایشالا اوضاعت بهتر شه میتونم بپرسم چرا ازدواج نکردین!؟کیسای خوبی ...

چرا خواستگارم یه چند تایی داشتم  حتی دو سال پیش یه نفر بود خونه ماشین تو کار ساختما سازی بود با برادرش شریک بود اما اخلاقش تند و عصبی بود منم اصلا نمیتونم همچین اخلاقی را تحمل کنم جواب رد دادم پسری که به دلم بشینه نبوده وگرنه وضعشونم خوب بوده  

سلام خانما یه تولیدی لباس  براتون آوردم که به قیمت فاکتور میده

https://rubika.ir/pooshakzananehporsant

اینم شمارش۰۹۱۶۵۰۱۹۱۳۴

فروششون آنلاینه و ارسالشون رایگان   

خودمم مشتری ثابتشونم انقدر جنساش خوبه و کارشون منظم که دوست دارم به همه بگم از اینجا بخرید و لذت ببرید

و حتی به روستاها هم ارسال رایگان دارن

اینم هدیه من به شما ،موفق باشید