2777
2789
عنوان

حس میکنم من یه جوری ام...

396 بازدید | 46 پست

بین همکارا و دوستام که همسن منن گاهی حرفش میشه میبینم همشون با اب و تاب از روابط های جورواجورشون حرف میزنن تجربه ی مسافرت با دوستاشونو داشتن شب میمونن خونه این و اون و حتی طلاقم گرفتن بعضیاشون و من که ۲۳ سالمه تاحالا تو عمرم با یه پسر اشنا نشدم که بخوام باهاش ارتباط بگیرم و یه جوری جو دخترای همسنم عجیب شده حس میکنم منی که باکره ام عقب مونده ام

از نظرشون من یه ادم ترسوام که بخاطر اینکه چهارچوبشو نشکنه تن به لذت نمیده چون دنیا دوروزه

چنددفعه برام پیش اومده ارتباط بگیریم اما همه پسرا میبینن اهل هیچ کدوم از اینا نیستی اصلا سمتت نمیان

اخه کل زندگیم اینجوریه که سرکار میرم میام خونه نقاشی میکشم تفریحمم بازی با گربه هاس😐😐

کسی هست مثل من باشه؟چکار میکنین تو این موقعیت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عوضش راحتی

میدونی چقدر وقتشون تلف میشه یا ازشون سواستفاده

منکه حاضر نیستم چون دنیا دوروزه پسرا ازم سواستفاده کنن

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

منم مجرد بودم همینجوری بودم تااینکه تو عروسی دوستم با شوهرم اشناشدم دلو زدم ب دریا باهاش رفیق شدم ازدواج کردیم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

فقط بدون دستت تو دست خداست محکم بگیر و ول نکن که روزگار روزگار خرابیه و بی ارزشی و کثافت کاری شده معیار ، پسرای خوب امثال تو رو میخوان ، اون پسرایی که میگی کثیف پسندن

دایم دعا کن و از خدا بخواه یه پسر سالم و صالح سر راهت بذاره

منم همینطور ولی حس میکنم عجیبم بینشون

عجیب نیستی بقیه زیادی روشنفکرشدن

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

اره منم همینجوری ام

هیچی سعی نکن شبیه اونا شب

سبک زندگی اونا با ما متفاوته و ترجیحا باهاشون ارتباطی نداشته باش منم وقتی دانشگاه میرفتم همچین حسی داشتم 

این که چقدر متفاوتم باهاشون 

درود شما داری راه رو درست میری ایشالا مزدوج بشید و و زندگیت معنی جدیدی پیدا کنه.ب هیچ وجه خودتو با ک ...

واقعا راه درسته؟

چون من جز این مدل جور دیگه ایی نمیتونم زندگی کنم

نمیخوام خودمو بخاطر اینکه شبیه کسی بشم عوض کنم اما نمیتونم تظاهر کنم حالم خوبه میون اونهمه ادم که شباهتی به من ندارن

همه از خودشون تعریف میکنن و میخوان همه رو مثل خودشون کنن ک تنها نباشن یا دورشون شلوغ نباشه هر جور سوالی که مثل این بود برات پیش اومد یه دیقه بهش فک کنی میفهمی هر چیز هرچیز که شنیدی خودت فک کن ببین منطقیه بعد قبولش کن هرچی گفتن قبول یا باور نکن تو روحت تمیزه چون هر آدمی با پا توش نپریده کسی ک هزار نفره تا مدت ها روح همه اون آدما توش میمونه و روحش اون موقع کثیفه هرچی گفتن مهم نباشه روحتون پاک نگه دار