2777
2789
عنوان

به خاک سیاه نشستم راهنمایی کنین بخدا الکی نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 2183 بازدید | 99 پست

بگو رفیقم بلاگره کلی فالوور داره پولمو ندی میگم استوری بذاره که پیجت کلاهبرداریه

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

دیگ رفته ناراحت نباش دفعه های بعدم یادت باشه هرپیجی میخای خرید کنی قید خرید اولت باید بزنی تا ببینی ارسال دارن یا نه جنسشون بدردبخورباشه یا بی کیفیت

کابری سوم 😒حتی نمیدونم سر چی تعلیقم کردی نینی یار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه ای ندارم ولی واسه هفتصد تومن اینقدر حرص نخور

چرا نخوره این که میگه تیم هستن منو هم گول زده بودم فکر کنم اون رییس ب جایی بنده هر بار کلی پیج می‌زنه یه مشت بلاگر از خدا بی خبر تبلیغ میزارن .من خودم مقصر آخه چرا یه پیج که کامنتش بسته هست شک نکردم 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

به خاک سیاه نشستی؟با هفصد تومن؟ شماره کارتتو بده😐

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
اره فک کنم عکسای پینترستی داره زیاد عکس بلد نیستم بزارم چجوری

اون کلاه ....بردارن .هرچی هم فحش بدی روشون اثر نداره میخوای صبح برو شکایت کن 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

اولا هفتصد تومن دیگه پولی نیست که به خاک سیاه بشیتی  دوما شما میری پلیس فتا شماره کارت طرف که پول واریز کردی  میدی میگی برام جنس نفرستاد بعد یه هفته تازه من خودم انلاین شاپ هستم  کامنت هام بازه  ولی فالورام کمه  اینم پیج من @matisamod1

منم سه سال پیش یه خرید اینترنتی کردم از پیجی ک دیگه الان هیچ وجودی نداره..300میلیون از کارتم کشیدن ب ...

ای واااای😑😑🤦‍♀️🤦‍♀️چطوری؟ از طریق درگاه اینترنتی هکت کردن؟