2777
2789
عنوان

بدبخت شدم بیچاره شدم توروخدا بیاین کمکم

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کی دخالت کردم خانوم؟؟؟؟😑😑😑 حرف میزنی یکم فکرکن مودب باش اولین باره تاپیک میزنی انگار نمید ...

بابا من با شما نبودم یکی دیگرو ریپ زدم آرامش خودتونو حفظ کنید خواهشا اگر شمارو اشتباه ریم زدم شرمنده

جدیمیگی پول چی میگیرن دادخواست؟؟؟

منم پارسال این مورد برام پیش اومد رفتم پیگیری کنم فقط اسم‌پیجو گرفتن البته آشنا داشتم اونجا گفت معمولا اتفاق خاصی نمی‌افته روزانه هزاران شکایت میاد ثبت میشه فقط دیگه خیلی پیله شدم با شماره و پیج های مختلف تماس میگرفتم تا بعد ده روز فرستاد پیج کیف بود بعد برای بقیه که فرستاده بود بند کیف پاره گرده بود فرستاده بود یا یکی رو زیپشو کنده بود کلا لاشی بود خیلی 

الهی عزیزم کدوم پیج بود از کجا فهمیدی کلاهبرداره

پاپیون لیدی پیچ اصلیه  و اون پیچ کلاه برداری میکنه با پروفایل این پیج...... من برای پاپیون لیدی کامنت گذاشتم که فلان لباسا میخوام .این پیچ کلا هبردار با پروفایل پاپیون لیدی بهم پیام داد که موجود شده ثبت سفارش میکنی گفتم اره و شماره حساب داد و واریز کردم و الان سه ماه گذشته 

لایک نکنید😜