2777
2789

وای توروخدا کمکم کنین بدبخت شدم من امروز فقط به خاطر این موضوع ثبت نام کردم چون کسیو ندارم راهنماییم کنه شماها بگین 

من دیروز بدون تحقیق ۷۰۰ هزار تومن رفتم از ی پیجی به نام pink_storeuخرید کردم بعد دیدم کامنتاش بسته رضایتش فیکه و خواهرم دید گف این پیج کلاهبردار...برداره خلاصه موی دماعش شدم از دیشب پول منو بده پشیمون شدم بعد از صدتا پیام و چند ساعت پیام داده من اگه نمیفرستادم سفارش نمیگرفتم و ادمینم نمیتونم پولو بزنم و خلاصه گفتم باشه پس کد رهگیری بده یهو قاطی کرد چته و به راحتی میزنم بلاگت میکنم منم گفتم بلاک کنی میرم فتا شما بگین چیکار کنم من تهرانم میترسم چون فتا تهران شلوغه رسیدگی نکنن و هر سر بدوعونن. شما بگین از فتا چه تجربه ای داشتین توروخدا کمک کنین از دیشب ی چشم اشکا ی چشم خون پولامو داشتم جمع میکردم برم عما کنم چشمو یهو گول عکساشو خوردم ای خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا چند ساله دارم خرید میکنم این نه کامنتاش بازه نه رضایتش درسته

منم پیج دارم اینقد که مشتری ها مزاحم هم میشن کامنت هارو بستم ولی خب ارسالم به موقعه ست.حالا صبرکن تا شنبه ظهر .