2777
2789
عنوان

چطوری میگن بچه های الان باهوشن

147 بازدید | 7 پست

سلام من امسال معلم شدم واقعا بچه ها خیلی سخت یاد میگیرن کلا تو کلاس سه نفر خوبن بقیه ضعیف

رفتم کتابای دوران تحصیلی خودم رو آوردم دیدم واقعا چجوری تنهایی اون همه مسئله حل میکردیم یعنی اون سوالا رو به اینا بدم واقعا نمیکشن حل کنند 

اصلا کم هوش زیاده دو نفر کلا خواندن نوشتن بلد نیستن 

نمیدونم چرا اینجوری شدن من فکر میکردم نسل جدید باهوش تره 

شیطونن ولی من عاشقشونم فقط متنفرم از پدر مادر بیسواد که دخالت کنه تو کارم

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

من از یاددادن و کنترل بچه ها خسته نمیشم ولی از بی فرهنگی بعضی خانواده ها خیلی اذیت میشم

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر و پدر ها فکر میکنن کار کردن با گوشی توی سن کم نشونه ی هوش هست 

در حالی که نمیفهمن این بچه ها نیستن که باهوش شدن بلکه این هوش سازنده های گوشی و تکنولوژی هست که به گونه وسایل رو طراحی کردن که حتی بچه ی ۵ ساله هم ازش میتونه استفاده کنه 

من از یاددادن و کنترل بچه ها خسته نمیشم ولی از بی فرهنگی بعضی خانواده ها خیلی اذیت میشم

وای اره برای من که یه دلیل اصلی ضعف بچه ها خانواده هستن که نمیذارن بچه سختی بکشه و رشد کنه 

وای اره برای من که یه دلیل اصلی ضعف بچه ها خانواده هستن که نمیذارن بچه سختی بکشه و رشد کنه 

دقیقا همین. جلسه نمیان یه تعدادی همونا نمیفهمن چی به چیه . متهمت میکنند. باز مدیر خوب داشته باشی یه حرفی . مدیر باید اولیا با معلم روبرو کنه که نیان حرف بیخود بزنند