2777
2789
عنوان

نمیدونم عنوان چی بزنم

89 بازدید | 11 پست

دلتنگشم

باورم نمیشه من همون دخترم که شاد و شنگول بودم... این اواخر دیگه از پا دراومده بودم خودشم میگفت پژمرده شدی...

کجا رفت اون دختر شاد... کجا رفت اون همه انرژی...

امروز تو دانشگاه همه متوجه حال بدم شدن... انقدری تنگی نفس داشتم که استادمم فهمید گفت برو بشین پیش پنجره تا نفسات بهتر بشن...

من نمیخوام در نظر بقیه یه دختر منزوی و افسرده باشم اما واقعا دست خودم نیست... پرخاشگر و پر از درد شدم...

با دستای خودم زندگیمو خراب کردم... البته زندگی ک نمیشه گفت

من همونی بودم که سعی میکردم با اصول و قواعد حال بقیه رو خوب کنم اما الان خودم ب دردی دچار شدم که حتی نمیتونم راجبش حرف بزنم

دیروز حوالی ساعت ۳ برای همیشه همه چی در نهایت عشق و علاقه تموم شد... اگر امیدی به وصال داشتم با عالم و آدم میجنگیدم چون آدمی بود که ارزش جنگیدن داشت ولی خپ من دیر متوجه یه سری چیزا شدم و راهی برام نمونده بود

از همه پنجشنبه ها متنفرم... کاش میتونستم ذهنمو پاک کنم

دارم از بین میرم... همش پشت سیستم میشینم کار میکنم انقدری که چشام شده کاسه خون و گردن و کمرم نابوده تا فقط یادم بره چه دردی دارم

دعام کنید... دارم کم میارم💔

پیغام ها رو پاسخگو نیستم با احترام 🙏

💔💔💔💔حال منم بده خییییلی بد 💔💔💔💔

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😭😭😭💔 قدر تموم دنیا خسته ام

حق داری، منم دنیا رو سرم خراب شده😔😔💔💔💔با تمام وجود دلم میخواد همین فردا قیامت شه 💔💔

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

برای چی عچی شده بود مگه؟ 

دعا کن حال امروز من شبیه تو نشه ... قرارع ببینمش 

متاسفم خدا صبرت بده 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
حق داری، منم دنیا رو سرم خراب شده😔😔💔💔💔با تمام وجود دلم میخواد همین فردا قیامت شه 💔💔

نقطه ب نقطه تنم از غصه درد میکنه😭

دلتنگشممممم

باورم‌ نمیشه این منم ک اینجوری شدم

کاش این زندگی تموم شه

برای چی عچی شده بود مگه؟  دعا کن حال امروز من شبیه تو نشه ... قرارع ببینمش  متاسفم خدا ص ...

داستان داره ک نمیشه بیانش کرد

تورو خدا وابسته اش نشو خواهش میکنممممم😭💔

نقطه ب نقطه تنم از غصه درد میکنه😭 دلتنگشممممم باورم‌ نمیشه این منم ک اینجوری شدم کاش این زندگی ت ...

کاملا درکت میکنم، حالتو میفهمم

اونقدر حالم بده که دلم میخواد سر به بیابون بذارم  بذارم برم واسه همیشه، ولی اینم حالمو خوب نمیکنه، فقط میخوام قیامت شه ببینه چه کرده همه ببینن چه کرده ن همه تقاص پس بدن😔😔💔💔

داستان داره ک نمیشه بیانش کرد تورو خدا وابسته اش نشو خواهش میکنممممم😭💔

هستم بعد سه سال مگه میشه نبود 

دعام کن با دل شکستت 

من عذاب تو رو نکشم 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
کاملا درکت میکنم، حالتو میفهمم اونقدر حالم بده که دلم میخواد سر به بیابون بذارم  بذارم برم واس ...

بمیرم برای دلت😭💔

اما اون انقدر خوب بود انقدر مهربون بود انقدر آقا بود که میگم فقط حالش خوب باشه

چشاش پر اشک بود وقتی داشتیم خدافظی میکردیم

خودم تموم کردم خودمم باید دردشو بکشم💔

هستم بعد سه سال مگه میشه نبود  دعام کن با دل شکستت  من عذاب تو رو نکشم

بمیرم فقط

خیلی سخته

من دارم ذره ذره آب میشم

خداکنه زودتر حالم خوب شه

به روی چشمم

بمیرم برای دلت😭💔 اما اون انقدر خوب بود انقدر مهربون بود انقدر آقا بود که میگم فقط حالش خوب باشه ...

خدا نکنه 😔💔💔💔

إنشاءالله هرچی خیره واسه هممون پیش بیاد