2777
2789

نه من دوستام حتی اساتیدم حتی بهترین تراپیست و روانشناسارو میشناسم ک پر از مشکل اخلاقی فساد و... هستن . من خودم فساد ندارم ولی خود مدیریتی هم ندارم ما فقط ب دردو دل دیگران گوش میدیم مثلا دوستام ک خیلی هم معروفن راه حل هایی میدن ک همه بیمارا خودشون میدونن ... مثلا میگن استرس نداشته باش خب بیمار میدونه نباید استرس داشته باشه تو بگو راه حلش چیه!!!!! 

لطفا پولتونو دور نریزید من ۹سال بی وقفه بهترین دانشگاه ها رفتم ، تراپیست هر کس خودشه فقط خودش ، تو خودت میدونی چی درسته چی خوبه برات .... الان من خودم بچه دار نمیشم میدونم دردو دل آرومم میکنه میام نی نی سایت ، تراپیست بهت راه حل نمیده فقط قرص و دارو مینویسه و درد دلاتو نه حتی رایگان کاملا نقدی گوش میده آخر سر میگه وقتی نمیتونی چیزی رو تغییر بدی رهاش کن... نتیجش میشه دادگاه های پر از مراجع! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمئنی خودت روانشناسی خوندی؟!

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊
حالا چرا نون مارو اجر میکنی یه فکتی هست، هرچی یه روانکاو مشکلات بیشتری داشته باشه و زندگی پرفراز ...

میدونم ولی وقتی خودم نتونستم زندگی خودمو مدیریت کنم راه حلم برا بقیه چیه حس میکنم ب مراجعام دارم دروغ میگم😭😭😭

میدونم ولی وقتی خودم نتونستم زندگی خودمو مدیریت کنم راه حلم برا بقیه چیه حس میکنم ب مراجعام دارم درو ...

مگه یه جراح مغز و اعصاب میتونه خودشو جراحی کنه؟ نیاز به کمک داره

شما روانشناسی خوندی عزیزم،پیغمر از سمت خدا نیستی که با وحی منزل تو زندگی بقیه معجزه کنی

🥂

اعع نبابا؟مثلا یکی اختلال وسواس داره خودش میتونه خودشو خوب کنه؟یا مثلا شیزوفرنیه خودش میتونه مشکلشو حل کنه یا افسردگی داره یا نمیدونه مثلا شخصی ک میخواد باهاش ازدواج کنه مناسبه یا ن! شما دیگ چجوری دکترای روانشناسی میخونید ک نمیدونید کسی ک استرس داره باید ریشه مشکلشو پیدا کرد تا درمان بشه!

بنظرم اشتباه میگی 

اگه روانشناسی و فک میکنی نونت آجر میشه این حرفو نزن . ولی اگه خودت رفتی پیش روانشناس خوب و مشکلت حل شده میتونی حرفی برا گفتن داشته باشی

اعع نبابا؟مثلا یکی اختلال وسواس داره خودش میتونه خودشو خوب کنه؟یا مثلا شیزوفرنیه خودش میتونه مشکلشو ...

میدونم ولی ریشه ها بعضیاشون درمان نمیشن عزیزم مثل ریشه های پایه ای وراثتی و...

به نظرم شما اصلا روانشناسی نخوندید چون حتی فرق بین روانشناس و روان پزشک رو نمیدونید. روان پزشکه که قرص و دارو میده، نه روانشناس. روانشناس هم فقط نمیگه که نمیتونی چیزی رو تغییر بدی، درمان میکنه با رویکردهای درمانی. لطفا بدبینی یا تجربیات بدتون رو تعمیم ندید به همه آدم ها  

بله متاسفانه یا خوشبختانه ، من مشاور خوبیم ولی حس میکنم کارم شیادیه کقتی خودم عصبی ام چطور ب طرف بگم ...

عزیزم هرکسی که صرفا چهارتا کارگاه و واحد پاس کرده دلیل نمیشه دیگه‌احساس نداشته باشه ، ماها هم انسانیم

یه روز مودمون پایینه، یه روز اعتماد بنفس نداریم... 

مگه همه ی جراحان پلاستیک خودشون زیبا و بی نقصن؟ 

ما تکنیک ها رو ممکنه بدونیم، ولی اینکه حتما توی زندگی خودمون همه ش رو به کار ببندیم دور از واقعیته.

ما هم گاهی لجباز میشیم، کم میاریم

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊
ببخشید یسوال من روانشناسی میخونم ، مقطع کارشناسیم،بنظرت از الان تو کارگاه ها شرکت کنم؟ دقیقا چیکار ...

شرکت کن هرجا لازمه پیش هر استاد ک میتونی اما یادت باشه اول خودتو ویزیت کن اگه نتونستی هرگز کسی رو نپذیر این نطر شخصی منه