2777
2789
هرطور راحتی😃

میگم خودت تصور کن 🤣🤣

پایین مبل نشستم تکیه دادم به مبل پاهامو دو زانو جمع کردم 

گوشیم دستمه موهام رو شونه هامه 

İnsanları değil, insanlığı seviyorum!😇                                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کلاس ورزش اومدم تمیزکاری کردم از صبحم خورشت بار گداشتم 

شب مهمون دارم الانم سالاد و بقیه کارا رو کردم یکم نشستم ساعت ۲ و نیم باید برم کلاس تدریس دارم دو ساعتی دوباره بیام برنج بپزم و باقی کارا

با شوهرم نشستیم جم جونیور میبینیم چون کانال دست دخترمه/:

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
اگه خدا روم رو زمین نندازه دعا میکنم بحق بی بی زینب کبری بحق دستای برید قمر بنی هاشم  مشکلت بزو ...

قربون محبتت بشم من مرسی گلم 

منم برات میفرستم ❤😘

İnsanları değil, insanlığı seviyorum!😇