2821
2789

اینجا فقط شده ای من مادرشوهرم فلان کرد

وای شوهرم فلان

وای خیانت

فقط حاشیه 

سالی که من اومدم حداقل ۴ تا تاپیک اطلاعاتی وجود داشت

الان من چیزی میذارم میدونم کسی جووب سوال نمیده

امیدوارم هممون بچه هامونو سالم بغل بگیریم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وکاربرایی که آماده طلاق دادن وطلاق گرفتن هستن

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....

مخصوصا که مردا اومدن سایت

مرتیکه های بی غیرت

تا یه تاپیک اقدام و پیش از بارداری و بارداری میاد فورا میان نظر میدن یکیش هست همش میاد میگه شب های اقدام سخت و مهمه 🥴 هی گزارشش میزنن و ولی نی نی یارا انگار نه انگار

مردایی خاله زنک وهول  ک خیلی زیادشدن جدیدا  اوناروهم اضافه کنن دیگ نمیتونیم تاپیک بذاریم

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

واقعا

چون از موقع کرونا اکثریت کاربرا دانش آموزن‌

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

یسریاشونم مرز خلی و رد کردن بخدا

یکی تاپیک زده ک عراقیا اسنپ دارن جواب دادم، یکی ریپلای میزنه انقدر استعداد داری امریکا ندزدتت😳😳😳😅

هرچی هم قهوه ای میشه باز از رو نمیوفته

واقعا بی فرهنگی بداد میکنه تو بعضیا

امضامو بخون تا حس خوب بگیری😍🙃😊...من دختری بودم که از بچگیم تو راه دکتر بودم خیلی خیلی غصه خوردم دختربچه ای بودم که تو سن کودکی بابام کتکم میزد دستامو با قاشق داغ گذاشت خانواده مامانم خیلی سرکوبمون کردن یکسره بمامانم میگفتن طلاق بگیر بچهاتو ولکن میخای چیکار اینارو😔میدونی این حرفا درد ادمو بیشتر میکنه غرور ادم له میشه آدمو به بن بست میرسونه ، از شدت استرس لکنت زبون گرفتم به طوری که مدرسه میرفتم خجالت میکشیدم حرف بزنم،قلبم مشکل پیداکرده بدترین اتفاقارو پشت سر گذاشتم ولی همه ی اینا یطرف اووون حس ❤امیدی❤که روز به روز تو وجودم بیشتر میشه یطرف🥲با اینکه نمیتونم چیز زیادی بخرم ولی هیچوقت حسرتشم نمیخورم چوووون مطمئنممم مطمئنم روزی میرسه که به همشون میرسم🥰من منتظر اون روزی میمونم که سرمو با افتخار بلند میکنم و ی تو دهنی بزرگ به تک تک ادمایی که رنجوندنم میزنم🧡روزی میرسه که به هزاران نفر نون میدم💚 به خانه ی سالمندان 💔سر میزنم و همه اونایی که چشم به راه بچهاشونن تا بهشون سر بزنن و میبوسم و دستاشونو میگیرم و ی شاخه گل تقدیمشون میکنم💜 و هزاران کارای قشنگ دیگه😍...ی آمین از ته دلت برام بگو🥺اگرم خاستی ی صلوات بفرس واسم🥲بوس بهت💋
اینارم اذافه کن جاری فلان کارو کرد اسکرین شات خیانت شوهر به من گف بالا چشت ابرو وو....

بخدا حیفه خانما فقط درگیر این مسائل باشن منم زنم نمیگم نشده این جریانات پیش نیومده برام ولی خب خدایی کلش شده این مسائل

امیدوارم هممون بچه هامونو سالم بغل بگیریم
مخصوصا که مردا اومدن سایت مرتیکه های بی غیرت تا یه تاپیک اقدام و پیش از بارداری و بارداری میاد فور ...

اره جدیدن چقدرزیادشدن هول های خاله زنک من تاتاپیک میزنم همش مردمیاداینقدربدم میاد 

اینجاهم راحتمون نمیذارن

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
مخصوصا که مردا اومدن سایت مرتیکه های بی غیرت تا یه تاپیک اقدام و پیش از بارداری و بارداری میاد فور ...

نی نی یار فقط اینجاس که منو تعلیق کنه با اینا کاری نداره   

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))
نی نی یار فقط اینجاس که منو تعلیق کنه با اینا کاری نداره    

بخدااینقدرمرداپروشدن میان توتاپیک هرنظری دلشون میخاد میدن تومگه میتونی ب خاله زنک هاچیزی بگی 😬

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز